ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Sony Xperia

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το μη ανακοινωμένου Sony Xperia F8331, το οποίο αναμένεται να είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας. Οι εικόνες δείχνουν νέο design και διαφοροποίηση από τη σειρά Xperia Z.
sony

Το Sony Xperia F8331 θα είναι πάνω από το Sony Xperia X Performance με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, η οποία παραμένει στα 1080p και 4K video recording και για τις δυο κάμερες στην μπροστά και πίσω πλευρά.

Όσον αφορά στο design, η πάνω και κάτω πλευρά είναι flat, ενώ δεξιά και αριστερά έχει κυρτό σχεδιασμό. Στην πλάτη η κάμερα έχει νέο σχεδιασμό με dual-LED flash και στην κάτω πλευρά υπάρχει ένα panel, που ίσως είναι για την κεραία, ενώ η υπόλοιπη πλάτη μοιάζει να είναι brushed metal.

Η μπροστινή πλευρά είναι πιο γνώριμη, συμπεριλαμβανομένων και των ηχείων, το NFC είναι τοποθετημένο δίπλα στο ακουστικό. Υπάρχει θύρα USB Type-C, ενώ δεν λείπει και η 3.5 χλστ. θύρα για τα ακουστικά, η οποία βρίσκεται στην πάνω πλευρά του smartphone.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί, αλλά μιας και πλησιάζει ο Σεπτέμβριος και η IFA 2016, είναι πολύ πιθανό να το δούμε εκεί.

Sony Xperia F8331

Sony Xperia F8331

Sony Xperia F8331

Sony Xperia F8331

Sony Xperia F8331

Πηγή

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.