ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ένταση για ακόμα μία μέρα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στο μικροσκόπιο τα κενά της αστυνομίας τη βραδιά της δολοφονίας Φύσσα

Τα κενά της αστυνομίας τη νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα μπήκαν για άλλη μία φορά στο μικροσκόπιο της δίκης της Χρυσής Αυγής.
diki-xa

Ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ Αναστάσιος Τσολακίδης ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα και καταθέτοντας περιέγραψε ποιες ήταν οι κινήσεις της ομάδας του αλλά και των συναδέλφων του το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας .

Πρόεδρος και εισαγγελέας με σειρά ερωτήσεων τους επεσήμαναν αντιφάσεις στις οποίες έχει υποπέσει ο μάρτυρας σε σχέση με προηγούμενες καταθέσεις του αλλά και μαρτυρίες συναδέλφων του.

Ο μάρτυρας στη διακοπή της δίκης δέχτηκε τα πυρά του θείου του Παύλου Φύσσα ο οποίος τον αποκάλεσε " αστυνόμο Σαΐνη " επιρρίπτοντας  ευθύνες στον αστυνομικό  για ότι έγινε εκείνο το βράδυ.   " Σε τράβαγε από τα μπατζάκια η κοπέλα του Παύλου "αστυνόμε Σαΐνη".

Νωρίτερα , πριν ανέβει στην έδρα το δικαστήριο η ένταση χτύπησε "κόκκινο " για μια ακόμη φορά. Από την πλευρά του κοινού ακούστηκαν προκλητικές εκφράσεις που στρέφονταν σε βάρος της οικογένειας Φύσσα και των φίλων του αδικοχαμένου μουσικού που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα . Ακολούθησε φραστική αντιπαράθεση με την αστυνομία να παρεμβαίνει για να λήξει το επεισόδιο.

Αλλά και αμέσως μετά τη διακοπή της δίκης για τον Σεπτέμβριο επικράτησε ένταση  ανάμεσα στο ακροατήριο με αντιφασιστικά συνθήματα, αλλά και ύβρεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.