ΚΟΣΜΟΣ

Τη σκότωσε ο αδερφός της

Δολοφόνησαν την Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν

Η Qandeel Baloch, γνωστή και ως Kim Kardashian του Πακιστάν, δολοφονήθηκε το Σάββατο, από τον ίδιο της τον αδερφό, στην πόλη Multan όπου διέμενε, για «λόγους τιμής».

Σύμφωνα με τις αρχές, ο νεότερος αδερφός της,Daniyal Jugnnoo, τη στραγγάλισε και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας διαφεύγει μέχρι αυτή την ώρα της σύλληψης.

Η Qandeel Baloch, μόλις πριν από τρεις εβδομάδες, με επιστολές της προς τον υπουργό των Εσωτερικών, τον επικεφαλής της Αστυνομίας του Ισλαμαμπάντ και τον Γενικό Ανακριτή της χώρας, είχε ζητήσει τη βοήθεια των αρχών, καθώς είχε δεχθεί απειλές και ένιωθε ότι κινδυνεύει.

Η 26χρονη, Fouzia Azeem, όπως ήταν κανονικά το όνομα της, πήγαινε «κόντρα» στον ανατολίτικο τρόπο ζωής. Είχε πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της και ο τρόπος ζωής της ήταν δυτικού προσανατολισμού.Έγινε ευρέως γνωστή το 2014 με τις αναρτήσεις της στο ίντερνετ, οι οποίες και συγκέντρωναν δεκάδες χιλιάδες «ακόλουθους» και «λαικ» και στις οποίες αναφερόταν συχνά στην καταπίεση που βιώνουν οι γυναίκες στην χώρα της και στις ανισότητες που επικρατούν. Η ίδια, ανέβαζε στα social media, αμφιλεγόμενες φωτογραφίες γι αυτό και αρκετοί της είχαν προσδώσει το ψευδώνυμο «Kim Kardashian του Πακιστάν».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.