ΕΛΛΑΔΑ

1.500 θέσεις

Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους για τη γενική πρόβα της «Κάρμεν»

Χίλιες πεντακόσιες δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της Κάρμεν του Ζορζ Μπιζέ προσφέρει η Εθνική Λυρική Σκηνή, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής. Η γενική δοκιμή θα γίνει το Σάββατο, 23 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
carmen

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Λυρική Σκηνή «αναλογιζόμενη την παρούσα κοινωνική κατάσταση και συνεπής στην κοινωνική πολιτική της, προσφέρει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί ενός σπουδαίου έργου τέχνης, με στόχο να καταδείξει ότι η λυρική τέχνη δεν εμπεριέχει κοινωνικούς αποκλεισμούς και περιορισμούς.

Η δεύτερη μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, είναι η εκρηκτική Κάρμεν του Ζωρζ Μπιζέ, η οποία θα παρουσιαστεί στις 24, 26, 27, 29 Ιουλίου 2016 στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Η πιο δημοφιλής όπερα του γαλλικού ρεπερτορίου, σύμβολο του έρωτα και της ελευθερίας, θα παρουσιαστεί σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία του διακεκριμένου Βρετανού σκηνοθέτη και Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Όπερας του Γκαίτεμποργκ, Στήβεν Λάνγκριτζ».

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή -με την επίδειξη  δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας-, θα γίνεται στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 / Τηλ. Κέντρο: 210 3662100) τις εξής ημέρες και ώρες:
•    Τετάρτη 20 Ιουλίου: 14.00 - 21.00
•    Πέμπτη 21 Ιουλίου:   10.00 - 17.00

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.