ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφερειάρχης Αττικής στην «Αυγή»

Δούρου: Ρήξη για τα πολιτικά πράγματα η πρόταση για απλή αναλογική

Ιστορική στιγμή, που θα αποτελέσει ρήξη για τα πολιτικά πράγματα, χαρακτήρισε η Ρένα Δούρου την πρόταση της κυβέρνησης για την απλή αναλογική σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Αγορά", προσθέτοντας πως "θα είναι η πραγμάτωση ενός ιστορικού αιτήματος της Αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων, ενός αιτήματος για το οποίο πάλεψαν χιλιάδες σε δύσκολους καιρούς".
dourou3

Η περιφερειάρχης Αττικής απαντά πως είναι "μικροπολιτική" οι διαφωνίες που της χρεώνουν για την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού και του ΟΛΠ, τονίζοντας ότι "εκείνο που προέχει σήμερα είναι να σταθεί η εθνική οικονομία στα πόδια της, μέσω της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων.

Επενδύσεων, που θα προάγουν το δημόσιο συμφέρον της χώρας μας και θα κινούνται εντός του πλαισίου της νομιμότητας και των θεσμικών κανόνων, σεβόμενες την εργασιακή και φορολογική νομοθεσία, καθώς και το περιβάλλον. Να είναι, δηλαδή, αμοιβαία επωφελείς επενδύσεις, προς όφελος των πολιτών, όχι μόνο της Αττικής, αλλά και όλης της χώρας".

Αναφερόμενη στις προτεραιότητες της περιφέρειας, η κ. Δούρου υπογράμμισε ότι "έχουμε δρομολογήσει τη ριζική μεταρρύθμιση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμάτων, καταπολεμάμε τη γραφειοκρατία και απλουστεύουμε τις διαδικασίες μέσα από τη μείωση υπογραφών" και συμπλήρωσε ότι "θέτουμε τις βάσεις για σοβαρά έργα υποδομής, αντιπλημμυρικά, αποχετευτικά, που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και χρόνια".

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 23:18 09/07/2016

    Ανύπαρκτη και άφαντη η Δούρου.Ή Αττική πνίγηκε τόσες φορές εξαιτίας της ανικανότητας της.Μόνο γελοίες φωτογραφίες για την ομοφοβία ήξερε να βγάζει μαζι με κάτι ψευτοπροοδευτικούς ηθοποιούς και καλλιτέχνες του σωρού του ΣΥΡΙΖΑ.Αυτό είναι το μοναδικόπρόβλημα της Ελλάδας, η ομοφοβία, όλα τα άλλα τα έχει αφήσει στην τύχη τους η Ρένα.Ξέχασα είναι και καλή στο ζειμπέκικο, όπως και η Γκαίμπελς Γεροβασίλη.Ποιό ανίκανα στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ δέν έχει κανένας άλλος στην Ελλάδα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.