ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Έρευνα για φοροδιαφυγή

Έφοδος οικονομικών εισαγγελέων στο σπίτι του Βγενόπουλου

Έφοδο στο σπίτι του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου και  τεσσάρων συνεργατών του στο πλαίσιο της έρευνας για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος έγινε από τους οικονομικούς εισαγγελείς.
vgenopoulos

Σύμφωνα με πληροφορίες , η εντολή για έρευνα δόθηκε από τον επικεφαλής των οικονομικών εισαγγελέων Παν. Αθανασίου ,καθώς  όπως είναι γνωστό οι εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη, Γ. Καλούδης και Χρ. Ντζούρας εδώ και ενάμιση μήνα  διενεργούν έρευνα σχετικά με τυχόν σχέσεις του  Ανδρέα Βγενόπουλου με τα προαναφερόμενα αδικήματα.

Η έρευνα ξεκίνησε με βάση  νομίμως καταγεγραμμένες συνακροάσεις οι οποίες παραδόθηκαν στην Εισαγγελία προ δυο μηνών από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούσε  για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου ΜΙG το 2011. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας προέκυψαν νόμιμες συνακροάσεις από τις οποίες φέρεται να υπάρχουν ενδείξεις ότι στελέχη του ομίλου αναφέρονται σε μη νόμιμες συναλλαγές, γίνονται άμεσες και έμμεσες αναφορές σε κίνηση χρημάτων που πρέπει να δικαιολογηθούν ή να εμφανιστεί ότι προέρχονται από τρίτους.

Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν σύμφωνα με πληροφορίες έγραφα και αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών τα οποία τώρα θα μελετήσουν και θα αξιολογήσουν πριν προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της έρευνας

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.