ΚΟΣΜΟΣ

Ξεπερνούν τους 50 οι τραυματίες

Eίκοσι επτά οι νεκροί από τη μετωπική σύγκρουση τρένων στο Μπάρι

Οι νεκροί από τη μετωπική σύγκρουση τρένων στη νότια Ιταλία αυξήθηκαν σε 27, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 50. Οι πυροσβέστες συνεχίζουν το έργο τους για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων αλλά και σορών.
At least 10 dead as two trains collide in southern Italy

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δέκα τραυματίες νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής σε σοβαρή κατάσταση. Οι συγγενείς των νεκρών ζητούν να τους επιτραπεί να δουν για τελευταία φορά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει δοθεί η σχετική άδεια για να μπορέσουν να εισέλθουν στο νεκροτομείο.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν μέχρι αυτή την στιγμή από την εισαγγελία της πόλης Τράνι, που διεξάγει την σχετική έρευνα, η τραγική σύγκρουση οφείλεται, πιθανότατα, σε ανθρώπινο λάθος, αλλά ερευνάται, παράλληλα, και η κατάσταση του συστήματος ασφαλείας του δικτύου, το οποίο ήταν παρωχημένης τεχνολογίας.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι μετέβη στο σημείο του ατυχήματος. Στη συνέχεια αγκάλιασε τους διασώστες θέλοντας να τους ευχαριστήσει προσωπικά για την ακούραστη προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.