ΥΓΕΙΑ

Στη Νέα Μανωλάδα

Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία: Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, συνεχίζοντας το μεγάλο της οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας θα βρεθεί σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουλίου, στην Ηλεία και συγκεκριμένα στη Νέα Μανωλάδα.
hear

Στόχος είαναι να προσφερθεί ιατρική φροντίδα και προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις σε μετανάστες και ανασφάλιστους, σε συνεργασία αυτή τη φορά με Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους».

Η Νέα Μανωλάδα αποτελεί ένα ακόμα σταθμό μια μακράς πορείας -όλο το προηγούμενο διάστημα- της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας σε όλη την Ελλάδα: Βόλος, Ναύπλιο, Τζουμέρκα, Ξάνθη, Ζαγοροχώρια Χανιά, Λήμνος, Μέτσοβο, Καστοριά, Γιάννενα, Νάξος, Ζίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Πωγώνι, Κόνιτσα, Κάλυμνος κ.α. αποτέλεσαν -μέσω των περιφερειακών της συνεδρίων και άλλων πρωτοβουλιών- πόλεις όπου οι ομάδες Καρδιολόγων της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, με συντονιστή τον πρόεδρό της Στέφανο Φούσα, πρόσφεραν ενημέρωση για τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και πιστοποιημένα σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε πολίτες, φορείς και συλλόγους.

Να σημειωθεί ότι η ΕΚΕ έχει πραγματοποιήσει εξετάσεις σε ανασφάλιστους και άνεργους πολίτες στο Κοινωνικό της Ιατρείο, στον Δήμο Αθηναίων αλλά και σε άλλους δήμους όπως εκείνον των Βριλησσίων, σε παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» και της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, σε άστεγους και άλλες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, επίσης σε μαθητές των σχολείων της Γκράβας, εργαζόμενους σε εταιρείες (ΕΟΦ), ενώ έχει συμμετάσχει σε πολυήμερη ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Τανζανία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.