ΚΟΣΜΟΣ

«Η καλύτερη υποψήφια»

Επίσημα στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον ο Σάντερς

Tην υποστήριξή το στην Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, τερματίζοντας την εκστρατεία του για το χρίσμα.
hillary-bernie

Την αποχώρηση του από την εκστρατεία για την διεκδίκηση του χρίσματος του Δημοκρατικού Κόμματος και την υποστήριξή το στην Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, έχοντας στο πλευρό του την μέχρι χθες αντίπαλό του.

«Η Χίλαρι είναι η καλύτερη υποψήφια»

«Η υπουργός Κλίντον κέρδισε την διαδικασία της υποψηφιότητας στο Δημοκρατικό Κόμμα και την συγχαίρω γι' αυτό. Θα είναι η υποψήφια για την προεδρία. Θα κάνω τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι θα είναι η επόμενη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών» είπε ο Σάντερς.

«Το μεγάλο μάθημα που πήρα από αυτήν την προεκλογική εκστρατεία είναι ότι αυτή η εκστρατεία δεν είναι για το αν θα κυβερνήσει η Χίλαρι Κλίντον, ο Ντόναλντ Τραμπ ή ο Μπερνι Σάντερς. Αυτή η εκστρατεία έχει να κάνει με τις ανάγκες των αμερικανών και με την αντιμετώπιση των σοβαρών κρίσεων που αντιμετωπίζουμε. Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι καθώς οδεύουμε στις εκλογές του Νοεμβρίου, η Χίλαρι Κλίντον είναι μακράν η καλύτερη υποψήφιος για να το πετύχει αυτό.» είπε ο γερουσιαστής.

«Η επανάσταση συνεχίζεται»

«Μαζί έχουμε αρχίσει μια πολιτική επανάσταση για να αλλάξουμε την Αμερική και αυτή η επανάσταση συνεχίζεται» είπε ο γερουσιαστής αναφερόμενος στους υποστηρικτές του και ευχαρίστησε τα 13 εκατομμύρια των αμερικανών που στήριξαν τη δική του υποψηφιότητα για το χρίσμα. Ο Σάντερς έκανε ιδιαίτερη μνεία στην πολιτεία του New Hamshire που του έδωσε την πρώτη μεγάλη νίκη στην κούρσα.

Ευχαρίστησε και τους πολίτες του Βερμόντ για την στήριξή τους στην προσπάθειά τους, τους εθελοντές και όσους στήριξαν οικονομικά την εκστρατεία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.