ΕΛΛΑΔΑ

Έκαψαν χιλιάδες στρέμματα

Έσβησαν οι φωτιές στο νομό Ηρακλείου

Τέσσερις πυρκαγιές ξέσπασαν το βράδυ της Κυριακής σε διάφορα σημεία της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, οι οποίες έχουν τεθεί υπό έλεγχο.

Το μεγαλύτερο μέτωπο εκδηλώθηκε στη Γέργερη Ηρακλείου, δύο ώρες μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει από το απόγευμα. Ή νέα πυρκαγιά κινητοποίησε την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 17 οχήματα και 40 άνδρες, δύο πεζοπόρα τμήματα αλλά και τους κατοίκους του χωριού. Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Εξάλλου στις 2 τα ξημερώματα εκδηλώθηκε φωτιά στους Στόλους του δήμου Γόρτυνας που σβήστηκε αργότερα με την επέμβαση πέντε ανδρών της Πυροσβεστικης που έσπευσαν με δυο οχήματα.

Λίγο αργότερα αργότερα, νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στο Σμάρι του δήμου Μινωα Πεδιάδας, όπου έσπευσαν τρία οχήματα με έξι άνδρες κι ένα πεζοπόρο τμήμα που έθεσαν την φωτιά υπό μερικό έλεγχο

Τέλος, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, μια ακόμη φωτιά εκδηλώθηκε στο Ασήμι όπου επιχείρησαν δύο οχήματα με πέντε άνδρες και αργότερα κατάφεραν να τη σβήσουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.