Neo

Έβλεπε... ελικόπτερα πάνω από το κεφάλι του!

Η εικόνα του πρωθυπουργού με τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, τα οποία φόρεσε κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία της τεχνολογικής εταιρείας ZTE στη Σαγκάη, έγινα viral ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στήθηκε το σχετικό «γλέντι».

Το ερώτημα είναι τι έβλεπε ο Αλέξης Τσίπρας με τα γυαλιά και του έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση. Απάντηση στο ερώτημα αυτό έδωσε  ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας ο οποίος σε συνέντευξη του στον  ραδιοσταθμό «Alpha 989» είπε πως ο πρωθυπουργός έβλεπε... ελικόπτερα!

«Απ' ό,τι μας περιέγραψε έβλεπε ελικόπτερα πάνω από το κεφάλι του. Αυτό μας είπε τουλάχιστον, γιατί δεν είχαμε τη δυνατότητα να τα φορέσουμε όλοι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μετά απο » Τσιπρανδρέα » λέγετε με ΤΣΙΠΡΑ-Τουνκγ , ακούστηκε να λέει ο πρωθυπουργός στο αεροπλάνο της επιστροφής του από την Κίνα ,όπου έβλεπε τα ελικόπτερα πανω από το κεφάλι του …
    Λες και μεις δεν εχουμε δει , από καιριό τώρα , οτι ετσι θα φύγη ο ψευταράς δημοκόπος και παραχαράκτης της αριστεράς . Με ελικόπτερο !

  2. Ε.Στ. 17:23 07/07/2016

    Μακάρι, εκτός κι αν συντρέξουν κάποιοι σε αυτό το κατάντημα. Διαβλέπω μνηστήρες πέραν του ενός.

  3. Ορέστης 15:18 07/07/2016

    σύντομα θα τα δει και κοντά του …

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.