ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μοτοσυκλέτες στην Αττική

Εγκληματική ομάδα που έκλεβε μοτοσικλέτες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στα Άνω Λιόσια, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, δύο μέλη της σπείρας, ηλικίας 21 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται μία 19χρονη συνεργός τους.

Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας εντόπιζαν μοτοσικλέτες και αφού κατόπτευαν τον χώρο, τις έκλεβαν. Στη συνέχεια, ένας εκ των δραστών οδηγώντας το αυτοκίνητο, με το οποίο είχαν μεταβεί στο σημείο, προπορευόταν και ο άλλος ακολουθούσε με την κλεμμένη μηχανή, ώστε να είναι δυνατή η ειδοποίησή του σε περίπτωση εμφάνισης αστυνομικών.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα και πλήθος ανταλλακτικών και εξαρτημάτων μοτοσικλετών, ενώ αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της μία κλεμμένη μηχανή.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δέκα κλοπές, ενώ σημειώνεται ότι οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.