ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσίαση case study στο 5ο συνέδριο HR in Action

Εξειδικευμένα προγράμματα Customer Experience από την OTEAcademy

OTEacademy_HRinaction

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα Customer Experience, που σχεδίασε η OTEAcademy ειδικά για τους εργαζόμενους της tripsta (airtickets®, travelplanet24, tripsta), παρουσίασαν ο κ. Βασίλης Βασιλειάδης, Training Director της OTEAcademy και η κα Κέλλυ Παναγιωτίδου, Human Resources Director της Tripsta, στο HR in Action, το μεγαλύτερο συνέδριο Διεύθυνσης Προσωπικού.

Η tripsta, έχοντας αντιληφθεί τη σπουδαιότητά του Customer Experience, ενέταξε την πελατοκεντρική φιλοσοφία τόσο στην εταιρική της κουλτούρα, όσο και την στρατηγική της ως βασικό πυλώνα. Μέσω της παρουσίασης με τίτλο "Take off your Branded Customer Experience with HR", οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν το σχεδιασμό της νέας στρατηγικής της tripsta και την υλοποίησή της με τη συμβολή του HR της εταιρείας και του ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης εργαζομένων της OTEAcademy.

Η OTEAcademy ως ενεργό μέλος του CXPA (Customer Experience Professionals Association) από το 2012, ειδικεύεται στο σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απαντούν στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και έχουν ως στόχο την κατανόηση της έννοιας Branded Customer Experience Excellence, τη συστηματική δημιουργία θετικών εμπειριών στους Πελάτες, την αποδοχή ότι η Εμπειρία Πελάτη αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τα επόμενα χρόνια και την εδραίωση της Εμπειρίας Πελάτη ως εργαλείο προσωπικής και ομαδικής ανάπτυξης.

Με 10 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μέσα από την επαγγελματική εκπαίδευση, 5 Certified Master Practitioners από το Academy of Service Excellence (UK), 7 Professional Customer Experience Trainers και υψηλή τεχνογνωσία στο Customer Experience, η OTEAcademy προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής και εκπαίδευσης, απαραίτητες για κάθε brand που ονειρεύεται να πρωταγωνιστήσει στις καρδιές των πελατών του.

Σχετικά με την ΟΤΕAcademy

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι o μεγαλύτερος οργανισμός επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Με κύρια δραστηριότητα το business training, σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), ενώ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις 18.500τ.μ. που διαθέτει παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας για διάφορες δραστηριότητες όπως οργάνωση εκπαιδεύσεων, εταιρικών συναντήσεων, συνεδρίων κ.λπ. Επιπλέον, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στο customer experience, η OTEAcademy προσφέρει και τη σειρά επαγγελματικών εκπαιδεύσεων Love2Learn®, που στοχεύει στην εξέλιξη του εκπαιδευόμενου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, μέσα από μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία βασισμένη στις βιωματικές ασκήσεις, το δημιουργικό παιχνίδι και τις τέχνες. Η OTEAcademy  αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη εκπαίδευσης των μεγαλύτερων διεθνών φορέων και ινστιτούτων τεχνολογίας, όπως η Cisco, η Alcatel – Lucent, η Oracle, η Microsoft κ.λπ. και είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο της Pearson Vue, του μεγαλύτερου οργανισμού πιστοποίησης διεθνώς.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.