ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιθανές συνεργασίες

Φλαμπουράρης: Δεν θα γίνουν εκλογές πριν την ώρα τους

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης απέκλεισε κατηγορηματικά να γίνουν εκλογές «πριν από την ώρα τους».
flampouraris

Αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να συγκεντρώσει τις 200 ψήφους, καθώς ήταν δεδομένη η στάση ορισμένων κομμάτων.

«Ομως η απλή αναλογική είναι πια νόμος του κράτους. Θα εφαρμοστεί στις μεθεπόμενες εκλογές και κανείς δεν μπορεί πια να την αλλάξει», πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ συμπλήρωσε ότι μέχρι να γίνουν εκλογές η κυβέρνηση μπορεί να φέρει νόμο για το σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών.

Παράλληλα, ο υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΔΗΜΑΡ και την Ενωση Κεντρώων, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις.

«Δεν είναι ευχαριστημένος ο κόσμος», αναγνώρισε ο κ. Φλαμπουράρης. «Αλλά να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι είναι αρκετά αυτά που έκανε μέχρι τώρα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Βοηθήσαμε ο κόσμος να έχει τα στοιχειώδη και να μην ψάχνει τα σκουπίδια», συμπλήρωσε.

Ακόμη, εκτίμησε ότι η χώρα θα βγει μετά το 2017 στις αγορές, όπως και ότι οι φόροι θα μειώνονται ότι πάει καλά η οικονομία.

Αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε πως η διαπλοκή δεν καταπολεμάται με το εάν θα δοθούν 4 ή 5 άδειες. Όπως τόνισε όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες από 4.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Άκουσα τον υπουργό να λέει με στόμφο οτι οι Έληνες πρέπει «να μάθουν να πληρώνουν τους φόρους τους…» Ακούσατε συνέλληνες ποίος το λέει αυτό ;

    Το μέλος της Κυβέρνηςης του οποίου η καταςκευαςτική εταιρεία πήρε δουλειές από το Ελληνικό Κρατος ,(Πόσο αξιοκρατικά άραγε με την παρουσία του ίδιου του υπουργού στην κεφαλή της εταιρείας του αυτής;)

    Δεν έφτανε μονάχα αυτό. Διαβάσαμε οτι ο κ.Φλαμπουράρης με ετεροχρονισμένη του δήλωση απεχώρησε από την ενεργή διαχείριση της κατασκευαστικής του. Μαλιστα το γνήσιο της υπογραφής του κυρίου αυτου για να «κατασκευάσει » το άλλοθι μιάς δύσκολης και ντροπιαστικές του ενέργειας δεν έγινε από τον αξιωματικό υπηρεσίας του ΑΤ της γειτονιάς του ,αλλά από κάποιον μεγαλογανολά στο ιδιο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας .Στην συνέχεια διαβάσαμε οτι η υπόθεσης μπήκε στο αρχείο και» ουτε Γάτα ούτε ζημιά» .

    Εγώ προσωπικά θα περίμενα ο κ. Υπουργός να ειχε παραιτηθεί , οχι να μας παρέχει από τηλεωράσεως «συμβουλές ηθικής και πολιτικού τακτικισμού » τίς οποίες ακολουθεί ο Τσιπρας και η κυβέρνησης του.

    Ω! Καιροί , Ω ήθη !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.