ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να επεκταθεί η εξεταστική επιτροπή»

Γεννηματά: Υπογράψατε συνθηκολόγηση ηττημένου

Βολές κατά της κυβέρνησης ότι έχει υπογράψει συνθηκολόγηση ηττημένου και όχι μόνο δεν προστατεύει τους πιο αδύναμους αντίθετα δημιουργεί όλο και περισσότερους φτωχούς εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εξεταστική επιτροπή.
fofi

«Κάθε απόπειρα κουκουλώματος, συγκάλυψης είναι βούτυρο στο ψωμί του αντιδημοκρατικού λαϊκισμού και της ακροδεξιάς δημαγωγίας που απειλούν να βάλουν τέλος στις δυτικές δημοκρατίες, όπως τις ξέραμε μέχρι σήμερα. Εδώ λοιπόν θα κριθούμε όλοι μας. Αν φοβόμαστε το φως» είπε η κ. Γεννηματά.

Υποστήριξε ότι για τον λόγο αυτό ψηφίστηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση της Εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας είχε πει ότι είχε δώσει εντολή για την επεξεργασία εναλλακτικού σχεδίου. Πλήρης ανάληψη της ευθύνης από τον πρωθυπουργό. «Έτσι γίνονται οι εναλλακτικοί σχεδιασμοί; Εν κρυπτώ; Και με ποιους; Με φίλους, μη θεσμικούς; Και αφού δώσατε την εντολή, θα καταθέσετε το σχέδιο όπως διαμορφώθηκε;» διερωτήθηκε.

«Θεωρώ αδιανόητο η Εξεταστική Επιτροπή να μην επεκταθεί και στη διερεύνηση όλων των οικονομικών επιλογών από το 2001 μέχρι σήμερα όπως αναλυτικά αναφερόμαστε στην πρόταση μας» είπε.

Επιτέθηκε και στη Ν.Δ. «με τα Ζάππεια, ο ΣΥΡΙΖΑ με την Θεσσαλονίκη, εξαπάτησαν τους πολίτες, λαΐκισαν, έδωσαν ψεύτικες υποσχέσεις, προκειμένου να φθάσουν στην εξουσία».

Κάλεσε τέλος Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ να συνυπογράψουν την πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για εξεταστική επιτροπή που θα εξετάσει τα πάντα για τους πάντες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.