ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Γεννηματά: Τα διλήμματα αφορούν Τσίπρα και Μητσοτάκη

Η Φώφη Γεννηματά, με γραπτή της δήλωση, επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσει αποσπασματικές ρυθμίσεις στο θέμα του εκλογικού νόμου και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ότι επιδιώκουν το κομματικό όφελός τους και όχι την εθνική συνεννόηση για τη χώρα.

«Συνεχίζουν και στο θέμα του εκλογικού νόμου το δικομματικό τους παιχνίδι. Κόντρα στην απαίτηση του λαού για εθνική συνεννόηση. Ξεκαθαρίζουμε για μία ακόμα φορά. Οι τυχοδιωκτικές επιλογές και οι εκβιασμοί του κ. Τσίπρα δεν περνούν. Ο δε κ. Μητσοτάκης θα μας βρει απέναντί του σε κάθε προσπάθεια επαναφοράς του ληστρικού bonus των 50 εδρών. Εμείς επαναλαμβάνουμε την πρόκληση-πρόσκληση για πάγωμα της διαδικασίας ψήφισης του νόμου και διάλογο με βάση την ολοκληρωμένη πρόταση που ήδη διατυπώσαμε. Σε κάθε περίπτωση, αποσπασματικές ρυθμίσεις δεν πρόκειται να ψηφίσουμε από όπου κι αν προέρχονται. Τα διλήμματα είναι υπαρκτά, αλλά αφορούν Τσίπρα και Μητσοτάκη. Τα παιχνίδια τέλος», τονίζει η κ. Γεννηματά.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Γιά ξεκαθάρισε πρώτα την θέση και την κατάσταση αναρριχητισμού του κ. Θεοχαρόπουλου κ. Γεννηματά,
    πριν καταπιαστείς με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την εσπευσμένη και οπορτουνιστική σπουδή τους γιά τον εκλογικό νόμο .
    Εγώ, ο απλός πολίτης, εχω την εντύπωση οτι η σπουδή χρειάζεται στην αναθεώρηση του Συντάγματος που θα μείωνε τον αριθμό των βουλευτών καθώς και θα περιόριζε τις θητείες των ….
    Επίσης θα καταργούσε το αρθρο 86 του Συντάγματος μας σε θέματα ευθύνης υπουργών , βουλευτών και δημόσιων λειτουργών ώστε να μην συγκαλύπτει τυχόν εγκληματικές τους ενέργειες !
    Ολα αυτά τα οποία οριοθέτησε η Δικυβέρνησης του ΓΑΠ την περίοδο 2009 -2011 την οποία Διακυβέρνηση δεν προστάτευσες όσο χρειάζονταν από τους καρεκλοπεινασμένους …
    Ετςι επίορκοι σαν τον Βενιζέλο , τον Γρηγοράκο , την Κατσέλη και τους άλλους «αντιμνημονιακούς » πασόκους που τώρα έχουν γίνει μνημονιακότατοι και
    Ξεπέρασαν και την τρόικα … Έγιναν quarteto !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.