ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αυστραλία

Γυναίκα βρήκε κοάλα στον καναπέ της

Η Αυστραλία είναι ένας υπέροχος τόπος, που προσφέρει μοναδικές φυσικές ομορφιές και άμεση επαφή με το περιβάλλον ακόμη και εντός της πόλης. Ωστόσο, αυτό που συνέβη σε μία γυναίκα και τη σύντροφό της, είναι σπάνιο.
Germany Zoo Koala

Η Βίκι Χέινς, επιστρέφοντας στο σπίτι της με το κορίτσι της Μισέλ, διέκρινε στον καναπέ του καθιστικού ένα πλάσμα να... κινείται. Η ίδια τρόμαξε και κρύφτηκε πίσω από ένα ποδήλατο, ενώ ο σκύλος τους έκανε σαν... τρελός.

«Όταν όμως τα πράγματα ηρέμησαν, το σκηνικό που αντικρίσαμε ήταν πολύ γλυκό. Το κοάλα καθόταν αναπαυτικά στον καναπέ, στη θέση που συνηθίζει να κάθεται το σκυλάκι μας», δήλωσε η Βίκι Χέινς.

Το κοάλα οδηγήθηκε στην ειδική υπηρεσία άγριας ζωής και πήρε το παρατσούκλι Tuff Bugger. Αφού του τοποθετήθηκε μικροτσίπ, ώστε να το παρακολουθούν οι επιστήμονες, ελευθερώσε στο φυσικό του περιβάλλον. Τα κοάλα είναι πολύ γλυκά, ωστόσο μπορούν να επιφέρουν σοβαρούς τραυματισμούς στους ανθρώπους, καθώς διαθέτουν μακριά και σκληρά νύχια, ώστε να σκαρφαλώνουν στα δέντρα και να βρίσκουν την τροφή τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.