ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία

H οικογένεια Παβαρότι ζητά από τον Τραμπ να μην χρησιμοποιεί μουσική του διάσημου τενόρου

H οικογένεια Παβαρόττι ζήτησε με επίσημη επιστολή από τον Ντόναλντ Τραμπ να μην χρησιμοποιεί στην εκστρατεία του μουσικά κομμάτια με την ερμηνεία του μεγάλου Ιταλού τενόρου
pavaroti

Την σχετική επιστολή υπογράφουν οι τρεις κόρες του Παβαρότι και η χήρα του Νικολέττα Μαντοβάνι. Μεταξύ των άλλων, θέλησαν να τονίσουν ότι «οι αξίες της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης που ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης στήριξε και εξέφρασε κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του είναι ασύμβατες με τις συνολικές απόψεις τις οποίες υποστηρίζει ο υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ».

Ο Αμερικανός πολιτικός και μεγιστάνας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Νessun Dorma (από την Τουραντότ του Τζάκομο Πουτσίνι) με ερμηνεία του Λουτσιάνο Παβαρότι, κατά την άφιξή του στο Κλίβελαντ, όπου έλαβε και το επίσημο χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ως υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Όπως έχουν κάνει σε πρώτο πρόσωπο και άλλοι τραγουδιστές, εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην συγκεκριμένη χρήση της καλλιτεχνικής αυτής ερμηνείας » υπογραμμίζουν οι συγγενείς του μεγάλου Ιταλού τενόρου, ο οποίος πέθανε το 2007, σε ηλικία εβδομήντα δύο χρόνων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.