ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη του Ρίτσαρντ Πάρκερ στο περιθώριο του Συμποσίου της Σύμης

Η Χίλαρι Κλίντον μπορεί…

hilary

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιθώριο του Συμποσίου της Σύμης στην Κω, έδωσε ο καθηγητής του Χάρβαρντ Ρίτσαρντ Πάρκερ, στο πλαίσιο συζήτησης ενόψει των αμερικανικών εκλογών.
Ερωτηθείς σχετικά, ο διάσημος καθηγητής υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εφόσον εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να κάνει κάτι στην κατεύθυνση επίλυσης των ανισοτήτων σε επίπεδο εισοδήματος και πλούτου στην χώρα. Βεβαίως, έθεσε ως προϋποθέσεις τα κατά πόσον η σύνθεση του νέου Κογκρέσου θα είναι ευνοϊκή, τι θα κάνει ο Γερουσιαστής Σάντερς με τους 3 εκατομμύρια δωρητές της καμπάνιας του που μπορούν να ασκήσουν πίεση προς αυτή την κατεύθυνση και αν θα ακολουθηθούν συγκεκριμένοι σχεδιασμοί, όπως για παράδειγμα το πλάνο δέκα σημείων του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής της Ουάσινγκτον που είναι ήδη έτοιμο.
Όσο για το κατά πόσον είναι η ίδια πειστική ως υποψήφια για κάτι τέτοιο, ο καθηγητής Πάρκερ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι είναι πειστική ως «πιο παθιασμένη» από τον άντρα της Μπιλ Κλίντον επί του θέματος, συν του ότι θα έχει δύο πρώην προέδρους των ΗΠΑ (σ.σ. τον Μπιλ Κλίντον και τον Μπάρακ Ομπάμα) να κάνουν καμπάνια σε αυτή την κατεύθυνση…
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο :

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.