ΚΟΣΜΟΣ

6.000 φακελάκια πράσινο τσάι

Ινδοί δώρισαν τσάι στον Τραμπ για να γίνει πιο έξυπνος

Μια ινδική εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ ότι έστειλε 6.000 φακελάκια πράσινο τσάι στον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ.
drink-the-tea

Οπως υποστήριξε, το ρόφημα θα μπορούσε να τον βοηθήσει να γίνει «πιο έξυπνος» και να «εξαγνίσει» την ψυχή του.

Το ασυνήθιστο αυτό δώρο, που ισοδυναμεί με κατανάλωση 4 ετών, με ρυθμό τεσσάρων φλιτζανιών σε καθημερινή βάση, το προσφέρει μια επιχείρηση που εδρεύει στην Κολκάτα (ανατολικά), η Te-a-me.

Ο ιδιοκτήτης της Σουμίτ Σαχ δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι άνοιξε έναν ιστότοπο, το www.teafortrump.com – όπου οι χρήστες μπορούν να προτρέψουν τον δισεκατομμυριούχο να πίνει καθημερινά τσάι.

 

 

«Πιστεύουμε βαθιά ότι το πράσινο τσάι είναι ωφέλιμο για πολλούς ανθρώπους. Σκεφτήκαμε ότι αυτό το ρόφημα θα βοηθήσει (τον Ντόναλντ Τραμπ) να εξαγνίσει το πνεύμα του, το σώμα του και την ψυχή του» εξήγησε ο Ινδός ιδιοκτήτης.

«Έχει επιπλέον αποδειχθεί ότι το πράσινο τσάι κάνει τους ανθρώπους εξυπνότερους. Επομένως το μήνυμα που στέλνουμε είναι "σας παρακαλούμε, κ. Τραμπ, πιείτε αυτό το τσάι. Είναι για το συμφέρον σας, για το συμφέρον των ΗΠΑ, για το συμφέρον ολόκληρου του πλανήτη"».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.