ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αληθινός Μπέντζαμιν Μπάτον

Είναι 4 χρονών και μοιάζει 80 - Παιδί με σπάνια πάθηση στο Μπαγκλαντές

Ανήμπορη νιώθει η 18χρονη μητέρα του 4χρονου Bayezid Hossain που γεννήθηκε με μια απίστευτα σπάνια πάθηση και μοιάζει με ηλικιωμένο.

Ο 4χρονος έχει πρησμένο πρόσωπο, χαλάρωση δέρματος, πόνο στις αρθρώσεις και σακούλες στα μάτια, ενώ μπορεί ποτέ να μη βρεθεί θεραπεία για την πάθησή του. Ο Bayezid από το Μπαγκλαντές έχει επίσης δυσκολίες στην ούρηση και τα δόντια του είναι αδύναμα και σπασμένα. Τα παιδιά στο χωριό του τον φωνάζουν "γέρο" και φοβόντουσαν να παίξουν μαζί του στην αρχή.

Η 18χρονη μητέρα του Tripti Khatun, όπως αναφέρει η βρετανική ''Mirror'' ήταν μόλις 14 ετών όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της και δεν άντεξε όταν τον κοίταξε για πρώτη φορά, λέγοντας πως μοιάζει με "εξωγήινο". "Ο Bayezid έμαθε να περπατά στα 3 του χρόνια, αλλά είχε όλα του τα δόντια από όταν ήταν 3 μηνών.

Αφού επέστρεψαν στο σπίτι με τον γιο τους, οι γείτονές τους σχημάτιζαν ουρές έξω από το σπίτι τους για να δουν τον Bayezid. Δεν είχαν όμως υποστήριξη. Φοβόντουσαν να είναι κοντά στον γιο τους και συχνά σχολίαζαν τις ικανότητές τους ως γονιών.

Οι γιατροί έχουν πει στους συντετριμμένους γονείς του πως είναι απίθανο να ξεπεράσει τα 15 του χρόνια λόγω της σπάνιας πάθησης από την οποία πάσχει Progeria και Cutis Laxa.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.