ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα τροχαίου στην Αργυρούπολη

Υπέκυψε στα τραύματά της η όμορφη δημοτική αστυνομικός

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 34χρονη δημοτική αστυνομικός του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης Ματίνα Νικολάου. Η άτυχη κοπέλα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Μετά από 8 ημέρες μάχης στην εντατική του Ευαγγελισμού η 34χρονη η δημοτική αστυνομικός που έβαλε το κορμί της για να προστατέψει τα παιδιά που συνόδευε στην καλοκαιρινή απασχόληση, δεν άντεξε, άφησε την τελευταία της πνοή.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πολίτες θα πουν το τελευταίο αντίο στη Ματίνα αύριο στις 11.30 το πρωί, στην Εκκλησία Μεταμόρφωση Σωτήρος Σουρμένων.

Την περασμένη Τετάρτη η 34χρονη στεκόταν στο πεζοδρόμιο, στο ύψος του κολυμβητηρίου, στην οδό Κύπρου, στην Αργυρούπολη, στο ρεύμα προς Βούλα, όταν αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ξέφυγε της πορείας του και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί βαρύτατα η δημοτική αστυνομικός.

Ως όλα δείχνουν, τα δύο αυτοκίνητα, με οδηγούς έναν 20χρονο και έναν 25χρονο, έκαναν κόντρες μεταξύ τους.

kiprouastinomikos

matinaastinomikos

stamatina

Το μήνυμα του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου στο Facebook

«Έχασε την άνιση μάχη η 34χρονη Δημοτικός μας Αστυνόμος Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συνόδευε τα παιδιά μας στην καλοκαιρινή απασχόληση. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με εγκληματική ταχύτητα. Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση . Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας.»

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.