ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τι εκτιμούν αναλυτές της Deutche Bank

iPhone 7: 3GB RAM και καλώδιο lightning-to-3.5mm στο κουτί

Με το iPhone 6s η Apple έκανε την αλλαγή από 1GB μνήμη RAM σε 2GB. Από τα δείγματα γραφής στο παρελθόν, δεν έχει δείξει ότι είναι από τις εταιρείες που κάνουν άλματα στα specs, δεν θα θα πάει από τους 4 πυρήνες στους 8, από τη μια μέρα στην άλλη, αντιθέτως παραμένει στους 2.

Ωστόσο, αναλυτές της Deutsche Bank εκτιμούν ότι με βάση τις πληροφορίες που έχουν από την γραμμή παραγωγής, η Apple θα βάλει στο φετινό iPhone 7 μνήμη RAM 3GB. Αν και δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι γι αυτό, πολλοί θα ήθελαν λίγη παραπάνω RAM. Η Apple μπορεί τις αλλαγές που δεν έκανε στο εξωτερικό, να θέλει να τις εξισορροπήσει με εσωτερικά χαρακτηριστικά.

Οι ίδιοι αναλυτές αναφέρουν ότι μέσα στο κουτί του iPhone 7, η Apple θα βάλει Lightning-to-3.5mm καλώδιο. Όσον αφορά στην υποδοχή ακουστικών, οι μέχρι τώρα πληροφορίες είναι αντικρουόμενες με κάποιες να υποστηρίζουν ότι θα βάλει η Apple υποδοχή 3.5 χλστ. και άλλες όχι. Αν φύγει πράγματι η υποδοχή ακουστικών, ένας αντάπτορας θα είναι χρήσιμος για όσους θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα παλιά τους ακουστικά.

Προς το παρόν κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση που λέγεται ότι θα γίνει την εβδομάδα που ξεκινά 12 Σεπτεμβρίου.

iphone 7 leak

 

Πηγή: techblog.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.