ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών

Κατάληψη σε γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη στα Ιωάννινα

Γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη στα Ιωάννινα κατέλαβαν σήμερα το πρωί αντιεξουσιαστές.
katalipsigerovasili

Οι νεαροί θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τις χθεσινές συλλήψεις και διώξεις σε βάρος των καταληψιών σε τρία κτίρια της Θεσσαλονίκης και σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10, επί της οδού Ναπολέοντα Ζέρβα 2, στον τρίτο όροφο, μικρή ομάδα ατόμων έσπασε την είσοδο του γραφείου της περιφερειακής παρτάταξης «Ήπειρος Ανατροπής», της οποίας επικεφαλής είναι η κ. Γεροβασίλη, πέταξαν φυλλάδια, ανάρτησαν πανό στο μπαλκόνι και κατέλαβαν τον χώρο.

Στα φυλλάδια και σε κείμενό τους που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, οι αντιεξουσιαστές αναφέρουν πως καταλαμβάνουν το γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη στα Γιάννινα «με σκοπό να δείξουμε την έμπρακτη εναντίωσή μας στις θανατοπολιτικές του ελληνικού κράτους, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αφορούν και εμάς... Αποτελούμε κομμάτι των αντικαπιταλιστικών και αντικρατικών αγώνων, ενώ συνειδητά μαχόμαστε τόσο υπέρ της ελεύθερης μετακίνησης και εγκατάστασης όλων των ανθρώπων, όσο και υπέρ των καταλήψεων και του δικαιώματος για στέγαση».

Φωτογραφία: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.