ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησε την Κέρμπερ στον τελικό

Κατέκτησε άλλο ένα Γουίμπλεντον η Σερένα Γουίλιαμς

Η Σερένα Γουίλιαμς πραγματοποίησε εξαιρετικό αγώνα κόντρα στην Αντζελίκ Κέρμπερ, την οποία νίκησε με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και κατέκτησε το Γουίμπλεντον για δεύτερη διαδοχική φορά και 7η στην καριέρα της.

Η Σερένα Γουίλιαμς απέδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει αντίπαλο στα κορτ. Η Αμερικανίδα νίκησε την Αντελίκ Κέρμπερ στον τελικό του Γουίμπλεντον με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και πανηγύρισε τον τίτλο για δεύτερη διαδοχική φορά και συνολικά έβδομη στην καριέρα της.

Με τη νίκη της αυτή, η 34χρονη έφτασε τους 22 τίτλους Grand Slam και ισοφάρισε το ρεκόρ της Στέφι Γκραφ που είναι το κορυφαίο μέχρι στιγμής στην Open era. Πλέον βάζει πλώρη για το κορυφαίο ρεκόρ στην ιστορία του τένις, τα 24 Grand Slams της Μάργκαρετ Κορτ.

Η Γερμανίδα έκανε κι αυτή με τη σειρά της πολύ καλό αγώνα και κατάφερε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρώτο σετ μέχρι τα πρώτα breaks της Σερένα, η οποία έφτασε στο 7-5. Στο δεύτερο σετ, η Κέρμπερ προσπάθησε να στηριχθεί στο σερβίς της και βρισκόταν κοντά στην αντίπαλό της μέχρι το 3-3. Από το σημείο εκείνο το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης αντέδρασε και με ορισμένες καλές προσπάθειες και άσους πήρε τη νίκη και μαζί και τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.