ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ

Μητσοτάκης: Η εθνική ενότητα απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε την κρίση

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεπεράσει η Ελλάδα τη μεγάλη κρίση που τη μαστίζει, είναι η εθνική ενότητα αλλά και αλήθεια ως βασική προϋπόθεση συλλογικής αυτογνωσίας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

«Γιορτάζουμε σήμερα 42 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, είναι μια ημέρα γιορτής και ταυτόχρονα μια ημέρα περισυλλογής. Είναι μια ημέρα γιορτής για να ενθυμούμαστε τις μεγάλες δημοκρατικές κατακτήσεις αυτού του λαού και το έργο του μεγάλου Κωνσταντίνου Καραμανλή, οποίος αποκατέστησε τη Δημοκρατία στη χώρα μας» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε:

«Είναι όμως και ημέρα περισυλλογής για το πώς η δημοκρατία στη χώρα μας μπορεί να ριζώσει περισσότερο, για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη βαθιά οικονομική κρίση και πώς μπορούμε να μειώσουμε τις κοινωνικές ανισότητες».

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μπα! το 2009 – 2011 που ήταν ο Κυριάκος;;
    Αντιμνημονιακος στα κάγκελα και στα κεραμίδια.Τότε δεν χρειαζόταν η Εθνική Ενότητα και η αλήθεια;;;Άργησες μου φαίνεται Κουλη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.