ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο

Κομάντος προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν στο ξενοδοχείο του

Πραξικοπηματίες, γνωρίζοντας ότι ο Ερντογάν παραθέρισε στο Μαρμαρίς, βομβάρδισαν το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε όμως ο Τούρκος πρόεδρος είχε προλάβει να φύγει με το προεδρικό αεροσκάφος.
xenodoxeioerdogan

Μια πραγματική μάχη σώμα με σώμα μεταξύ κομάντος που προστάτευαν τον πρόεδρο της χώρας, αλλά και κομάντος των πραξικοπηματιών που είχαν εντολή να τον βγάλουν από τη μέση, εξελίχθηκε στο ξενοδοχείο, ΄που περνούσε τις διακοπές του.

Η μάχη εκτυλίχθηκε στη Μαρμαρίδα, στο ξενοδοχείο όπου έμενε ο Ταγίπ Ερντογάν, επί έξι ημέρες. Η περιοχή ήταν γνωστή και έτσι οι πραξικοπηματίες έστειλαν από τη Σμύρνη με τρία ελικόπτερα μια επίλεκτη ομάδα 40 κομάντος στο ξενοδοχείο.

Όλα δείχνουν όμως ότι ο Τούρκος Πρόεδρος είχε πληροφόρηση από τις μυστικές υπηρεσίες, έτσι την τελευταία στιγμή διέφυγε και κατέφυγε σε κοντινό σημείο, όπου βρισκόταν υπό την προστασία περίπου 100 ανδρών των ειδικών δυνάμεων, πιστών στο καθεστώς.

Ακολούθησε πραγματική μάχη, μάλιστα οι πραξικοπηματίες έπληξαν με ρουκέτα από αεροσκάφος το ξενοδοχείο, ωστόσο ο Ερντογάν είχε διαφύγει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.