ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι διαρροές του Μαξίμου και η απάντηση της Συγγρού

Κόντρα Μαξίμου - ΝΔ για τη «Νέα Μεταπολίτευση»

Νέα κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης πυροδότησε ο ισχυρισμός της Συγγρού περί "λογοκλοπής" των εννοιών της "Νέας Μεταπολίτευσης" και του όρου "Ελλάδα του 2021", από τον πρωθυπουργό στο μήνυμά του για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
syriza-nd

Από το Μαξίμου έλεγαν τα εξής:  Συνεχίζει η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να προκαλεί γέλιο, αυτή τη φορά με την ανακοίνωση της περί λογοκλοπής. Ισχυρίζεται πως η έννοια "Νέα Μεταπολίτευση", που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από την Αριστερά ιδίως τη περίοδο του κινήματος των Πλατειών, καθώς και ο όρος "Ελλάδα του 2021" που είχε αναφερθεί στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Πρωθυπουργού και, από τότε, σε πολλές δηλώσεις και ομιλίες του, έχουν "κλαπεί" από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ. Μόνο που το Συνέδριο της ΝΔ έγινε μόλις πριν από 3 μήνες...

Εκτός και αν ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε εμπνευστεί τις παραπάνω έννοιες από τότε που ήταν "πολιτικός κρατούμενος"...

Σε αυτή τη περίπτωση του οφείλουμε σκληρή αυτοκριτική ...».

ΝΔ: Καταλαβαίνουμε το άγχος του κ. Τσίπρα

«Καταλαβαίνουμε απόλυτα το άγχος του κ. Τσίπρα μετά την δεινή κοινοβουλευτική ήττα που υπέστη στο θέμα του εκλογικού νόμου» τόνισαν από τη Συγγρού.

Καταλαβαίνουμε τη νευρικότητα του κ. Τσίπρα ενόψει της συζήτησης την προσεχή Τρίτη στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα πεπραγμένα της Κυβέρνησής του το πρώτο εξάμηνο του 2015», υπογράμμισε η ΝΔ.

«Ένα είναι βέβαιο: ο πρωθυπουργός των κλειστών τραπεζών, των φόρων και των capital controls δεν θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τη χώρα στη νέα Μεταπολίτευση» κατέληξε η αξιωματική αντιπολίτευση.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.