ΕΛΛΑΔΑ

Πιάστηκε σε τυχαίο μπλόκο

Κρήτη: Βούλγαρος διέρρηξε 7 δωμάτια ξενοδοχείων

Έκανε το μοιραίο λάθος να κρατάει στο αυτοκίνητό του τα αντικείμενα που είχε μόλις αρπάξει από ένα δωμάτιο παραθεριστών σε ξενοδοχείο μιας περιοχής των Χανίων, ένας Βούλγαρος διαρρήκτης που αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψή του ότι είχε «χτυπήσει» άλλα έξι δωμάτια!
diarriktis

Ο 35χρονος αλλοδαπός έπεσε σε τυχαίο μπλόκο που είχαν στήσει σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρήκαν ένα κινητό και μια φωτογραφική μηχανή την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι τα είχε κλέψει και αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους για να τα παραλάβουν.

Ο Βούλγαρος συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση, κατά την διάρκεια της οποίας προέκυψε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε τρυπώσει σε άλλα έξι δωμάτια ξενοδοχείων και είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές τα οποία βρέθηκαν στο κατάλυμά του. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, αλλά η έρευνα για την δράση του συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.