ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Λεβέντης

«Είναι μια μεταπολίτευση υπό αμφισβήτηση»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
leventis

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στην απλή αναλογική και στην ανωριμότητα των κομμάτων όπως είπε να την ψηφίσουν ενώ υποσχέθηκε το κόμμα του να κάνει ότι μπορεί για τους αδύναμους οικονομικά πολίτες.

«42 χρόνια πέρασαν από όταν έπεσε η Χούντα. Το ότι υπάρχει Δημοκρατία στα χαρτιά δεν υπάρχει και στην πράξη. Πολλοί πολίτες είναι στο περιθώριο, μεγάλο ποσοστό νέων αναχωρεί στο εξωτερικό, είναι μια μεταπολίτευση υπό αμφισβήτηση. Προχθές η Βουλή στάθηκε ανώριμη να ψηφίσει την απλή αναλογική. Όμως θα τιμωρηθούν από τον λαό όσοι δεν ψήφισαν την απλή αναλογική. Το κόμμα μας θα δυναμώσει, η δημοκρατία θα ανδρωθεί και θα κάνουμε ότι μπορούμε για όλους τους ανθρώπους που αισθάνονται μια μεταπολίτευση για την οποία δεν είναι υπερήφανοι» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Η δική σου «αντιπολίτευση» να ´ ξέρες πόσο «υπό αμφισβήτηση » ειναι κ. Παλιάτσε του πολιτικού μας παρόντος !
    Σε γνωρίσαμε ,τώρα που ´βγαλες την , μάσκα.

    • Θα δουμε και την εξαργυρωση των υπηρεσιών σου κ. Λεβέντη σε υπουργεία κατά τον νέο ανασχηματισμό που θα κανει λίαν προσεχώς ο Τςίπρας σου.
      Από Βασιλης θα γίνεις Πάνος.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.