ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Μακαρόνια με σάλτσα τρούφας κι ελιά

makaronia-me-troufa

Υλικά
3/4 – 1 πακέτο μακαρόνια (500 γρ.)
80 γρ. σάλτσα τρούφας (1 βαζάκι)
30-50 γρ. βούτυρο
8 μαύρες ελιές, καθαρισμένες από τα κουκούτσια και κομμένες στη μέση κατά το μήκος
αλάτι για το βράσιμο (2-3 κ.σ.)
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Ετοιμάζετε τα μακαρόνια: Τα βράζετε al dente (σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, αν είναι με κανονικές προδιαγραφές ή άσχετα μ’ αυτές, έχοντας κατά νου ένα χρόνο βρασμού που δεν ξεπερνάει τα 8 λεπτά).
Τα σουρώνετε κρατώντας στην άκρη 1 φλ. από το νερό που έβρασαν. Τους προσθέτετε το βούτυρο και τη σάλτσα τρούφας και ελιάς. Ανακατεύετε. Αν ξεφεύγει ο χρόνος ή σας φαίνονται λίγο στεγνά, προσθέτετε ένα μέρος από το νερό που έβρασαν και το οποίο κρατήσατε.

Πηγή : www.pandespani.com

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.