ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι απαντούν στα περί λογοκλοπής

Μαξίμου: Η Ν.Δ. του Μητσοτάκη προκαλεί γέλιο

Πηγές της κυβέρνησης αποκρούουν τον ισχυρισμό της ΝΔ περί "λογοκλοπής" των εννοιών της "Νέας Μεταπολίτευσης" και του όρου "Ελλάδα του 2021", αναφέροντας ότι «συνεχίζει η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να προκαλεί γέλιο, αυτή τη φορά με την ανακοίνωση της περί λογοκλοπής».

Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης απαντούν: «Ισχυρίζεται πως η έννοια "Νέα Μεταπολίτευση", που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από την Αριστερά, ιδίως τη περίοδο του κινήματος των πλατειών, καθώς και ο όρος "Ελλάδα του 2021" που είχε αναφερθεί στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού και, από τότε, σε πολλές δηλώσεις και ομιλίες του, έχουν "κλαπεί" από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ. Μόνο που το Συνέδριο της ΝΔ έγινε μόλις πριν από 3 μήνες...».

«Εκτός και αν ο πρόεδρος της ΝΔ είχε εμπνευστεί τις παραπάνω έννοιες από τότε που ήταν "πολιτικός κρατούμενος"...», συνεχίζουν με σκωπτικό πνεύμα οι ίδιες πηγές, για να προσθέσουν ότι «σε αυτή τη περίπτωση του οφείλουμε σκληρή αυτοκριτική...».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 18:20 24/07/2016

    Γέλιο, αηδία και μίσος για τα ψέματα και τα εγκλήματα που έκαναν μέχρι σήμερα προκαλούν τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ.Από τον αρχηγό τους μέχρι το τελευταίο στέλεχος τους είναι όλοι τους γελοίοι προδότες και καραγκιόζηδες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.