ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρνητική εισήγηση για την επιχείρηση- Κυβερνητικές πηγές «βλέπουν» πολιτικές σκοπιμότητες

Μαξίμου κατά Νομικού Συμβουλίου για τον Μαρινόπουλο

Έντονη είναι η ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου για τον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την αρνητική στάση του ως προς την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 της εταιρείας «Μαρινόπουλος», καθώς η κυβέρνηση έχει εμπλακεί ενεργά στην διάσωση του πάλαι ποτέ κολοσσού, προκειμένου να μην «σκάσει» ντόμινο ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ στην αγορά του λιανεμπορίου και να μην χάσουν τη δουλειά τους 13.000 εργαζόμενοι στην εταιρεία.
marin

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν κυβερνητικές πηγές, το Μαξίμου είχε σαφείς διαβεβαιώσεις ότι το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα διευκόλυνε την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99. Ωστόσο, ο πρόεδρος του σώματος, Μιχάλης Απέσσος, προέβη σε... αρνητική εισήγηση, που δυσχεραίνει έτι περαιτέρω τις προσπάθειες για την διάσωση της εταιρείας «Μαρινόπουλος».

Ως εκ τούτου, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου δηλώνουν «έκπληκτες», ενώ «βλέπουν» πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την απόφαση του ΝΣΚ για την εταιρεία «Μαρινόπουλος». Σε κάθε περίπτωση, το Μαξίμου διαβεβαιώνει ότι «η προσπάθεια για την διάσωση της εταιρείας και των εργαζομένων θα συνεχιστεί», καίτοι αναγνωρίζουν ότι αυτή πλέον δυσκολεύει πολύ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.