Neo

Με έγραφαν μεγαλοπρεπώς στα (γκρατσιάνο) πελέ τους!

Μπορεί να έχουν ουκ ολίγες φορές εκτεθεί στο ΠΑΣΟΚ από το ύφος και τους χαρακτηρισμούς του τομεάρχη …Πολιτισμού του κόμματός τους Θανάση Χειμωνά, τώρα όμως, βρίσκονται να …απειλούνται από αυτόν ότι δεν θα τους ξαναστείλει Δελτίο Τύπου προς δημοσίευση.

Αφορμή, στάθηκε το γεγονός ότι από τις αρχές της εβδομάδας, όπως αποκαλύπτει ο Θανάσης Χειμωνάς, προσπαθούσε να βγάλει ένα Δελτίο Τύπου για τα ‘αίσχη’ που συνέβησαν στη δική των δολοφόνων του Μένη Κουμανταρέα, όπως παρά την έγκριση των αρμοδίων επί του δελτίου αυτού, «το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ έκανε ό,τι μπορούσε για να με καθυστερήσει, στέλνοντάς με από τον Άννα στον Καϊάφα» και στα μέιλ του απαξίωναν ακόμα και να του απαντήσουν, γράφοντάς τον στα (γκρατσιάνο) πελέ τους...

Τελικά, προχθές το βράδυ, όπως αποκαλύπτει, έμαθε ότι το δελτίο Τύπου δεν επρόκειτο να δημοσιευθεί με τη δικαιολογία ότι η όλη ιστορία είχε πλέον παλιώσει.

Έτσι, αποφάσισε και αυτός να το αναρτήσει στο Facebook, μπας και πάρει κανένα like, όπως λέει, προειδοποιώντας την Χαριλάου Τρικούπη πως δεν θα ξαναδεί δελτίο Τύπου από αυτόν.

Υποψιάζομαι ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη σκιαχτεί…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 16:48 11/07/2016

    Toν είδα τον ανύπαρκτο , ένα βράδυ στον Αιμίλιο τον Τσάτσο του Κουρή , σαν βρεγμένη γάτα , με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι , γινόταν ο χαμός , μέσα σε όλα ΦΥΣΙΚΑ κατηγόρησαν-ειρωνεύτηκαν και τον Γαπ για τα δάκρυα στον ΟΛΠ (ακόμα και η φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού στα δακρυγόνα … σημείο χλευασμού από το αντιγαπικό αριστεροπασοκικοιδεξιό φασισταριό) , ο ανύπαρκτος, μουγκός ως ένοχος , είπε καλησπέρα και καληνύχτα και πουφ ….. ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΗ ΦΩΦΑΡΑ , με αυτά τα ρετάλια διεκδικείς να βγάλεις τον τόπο απο τα σκατά που τον ρίξατε ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.