ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Μοσχάρι με μανιτάρια και ουίσκι

mosxari-me-manitaria

Υλικά
2 κιλά μοσχάρι ελιά χωρίς κόκκαλο
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι του κρασιού λάδι
2 ποτήρια περίπου νερό
1 κουταλιά βούτυρο
1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
1 σφηνάκι ουίσκι
500 γραμ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μοσχάρι να πάρει χρώμα.
Βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο να σωταριστεί.΄Επειτα προσθέτουμε περίπου 2 ποτήρια νερό (ίσα-ίσα να σκεπαστεί το κρέας) και το αφήνουμε να ψηθεί πολύ καλά.
Σε ένα μέτριο τηγάνι βάζουμε 1 κουταλιά βούτυρο (φυτίνη) και ρίχνουμε τα μανιτάρια να σωταριστούν.
Μόλις τραβήξουν τα υγρά σβήνουμε με το ουίσκι. Αφήνουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το μοσχάρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Πηγή : www.sintagespareas.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.