ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απαγόρευσε το παιχνίδι ο Πορτογάλος

Μουρίνιο εναντίον Pokemon

Βλέποντας πως οι ποδοσφαιριστές του δεν... ξέφυγαν από την τάση της εποχής, ο Ζοσέ Μουρίνιο απαγόρευσε τη χρήση Pokemon GO από τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την διεξαγωγή κάθε αγώνα!

Είναι γεγονός πως αρκετοί παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνούν αρκετές ώρες παίζοντας το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι, κάτι που δεν αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό.

Έτσι λοιπόν, φρόντισε να βάλει… απαγορευτικό στην ενασχόλησή τους με το παιχνίδι τις δύο τελευταίες μέρες πριν από κάθε ματς των «κόκκινων διαβόλων», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μειώσει τον χρόνο που παίρνουν με τα κινητά τους.

Άνθρωπος της ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Daily Star»: «Στον Μουρίνιο αρέσει πολύ να έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες και το επιτελείο του και πιστεύει ότι είναι καλύτερο για όλους να χαλαρώνουν μακριά από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Ακόμα προσπαθεί να βρει τον δρόμο του στο ”Ολν Τράφορντ” και κάνει προσεκτικά βήματα. Το μόνο πράγμα, για το οποίο έκανε σοβαρή αναφορά ήταν για το νέο παιχνίδι Pokemon GO».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.