Neo

«Μπουμπούκι» αντί για «διαμάντι» στο κόμμα του Θεοχάρη

Στο κόμμα του Χάρη Θεοχάρη πήγαν, όπως υποστήριξε ο Αλέκος Παπαδόπουλος "σημαντικότατοι άνθρωποι που ούτε καν φαντάζεστε.
papadopoulos

Σημαντικά στελέχη της κοινωνίας και της εργασίας. Το πραγματικό δυναμικό της χώρας και όχι οι περιφερόμενοι σε κανάλια κτλ". Μάλιστα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε "διαμάντια" αυτούς που υπέγραψαν τη Διακήρυξη της Δημοκρατικής Ευθύνης. Προφανώς ο Αλέκος είτε δεν έχει ενημερωθεί, από τον Θεοχάρη, για το ποιόν όλων των "διαμαντιών" είτε δεν διάβασε τα βιογραφικά των στελεχών του νέου κόμματος. Αν το είχε πράξει θα ανακάλυπτε ότι μεταξύ των άλλων "διαμαντιών" υπάρχει κι ένα "μπουμπούκι". Θα φανταζόταν άραγες ο Αλέκος πως βρίσκεται στο ίδιο κόμμα με κάποιον ο οποίος έχει δύο τελεσίδικες καταδίκες για ακάλυπτες επιταγές, κάθε μία για ποσά πάνω από 1.000.000 ευρώ και ποινές κάποια χρονάκια. (Ερώτημα: Τις έχει άραγες εξαγοράσει;). Και σα να μην έφταναν αυτά υπάρχουν και αγωγές που έχουν τελεσιδικήσει επιδικάζοντας ένα ποσό και προσωπική κράτηση, αν το "μπουμπούκι" δεν πληρώσει. (Ερώτημα: Τον ψάχνει δικαστικός επιμελητής;). Επιπροσθέτως, ψάχνοντας έμαθα ότι μπορώ να δουλεύω εδώ και τα λεφτά να μου τα στέλνουν στην Κύπρο ή αλλού. Ερωτώ τον Χάρη Θεοχάρη ως πρώην Γενικό Γραμματέα Εσόδων: Γίνεται αυτό; Μπορώ μ' αυτό τον τρόπο να αποφύγω την κατάσχεση εις χείρας τρίτου; Α, και επί τη ευκαιρία: Τι ξέρουμε για κάποια Nolided, Ολυμπιακό χωριό και ...Ερμή του Πραξιτέλους; Τα ρωτώ αυτά όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, αλλά επειδή μερικές φορές δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου που δεν έχω πάρει μετοχές της εταιρείας De Beers. Και για τους αδαείς ως προς τα πολύτιμα μέταλλα η De Beers ειναι η κορυφαία εταιρεία διαμαντιών στον κόσμο. Θέλω να ελπίζω πως ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα χρησιμοποιήσει την κομματική κολεγιά του Θεοχάρη με το "μπουμπούκι" για να τεκμηριώσει το δίκαιο του αιτήματός του να παραδώσει την έδρα ο Θεοχάρης. Για το τι θα κάνει ο Νίκος Τσούκαλης πάντως δεν βάζω το χέρι μου στη μπιζουτιέρα, συγγνώμη στο ευαγγέλιο ήθελα να πω. Είναι τόσο αγριεμένος με τα λεγόμενα του Αλέκου περί "διαμαντιών" και "κανονικών ανθρώπων" στη ΔΗΜΕΥΘΥ και "τοξικών" στα κόμματα της Κεντροαριστεράς, που δεν αποκλείω, μετά τη σημερινή αποκάλυψη, ν' αρχίσει να πετάει κοτρώνες από κιμπερλίτη...

8 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. div 15:56 15/07/2016

  το αρθρο αυτό ποιος το υπογραφει;

  • Ε.Στ. 21:27 16/07/2016

   Ποιος υπογράφει αυτό το άρθρο «άραγες»; Αύριο το πρωί, υπογραφή, ονόματα και διευθύνσεις. Όχι αυτά τα Αυριανίστικα που σιχαινόμαστε..

  • freeman 9:11 17/07/2016

   Από που ξεφύτρωσες εσύ ?
   Τον Ε.Στ , τον ξέρεις ?

   • Ε.Στ. 9:55 17/07/2016

    Aν δεν με ξέρει, πάντως, χάνει. Σοβαρά τώρα, γιατί ο αρθρογράφος δεν δίνει στοιχεία για τα όσα καταγγέλλει; Αυτό δεν θέλουμε όλοι; Μόνο με στοιχεία ψαλιδίζονται οι υπέρμετρες φιλοδοξίες κάποιων, που στήνουν κόμματα σαν να στήνουν σκηνή σε κάμπινγκ.

  • Σημασία δεν εχει ποιος το υπογραφει, αλλα αυτά που αναφέρονται και τα οποία ειναι σοβαρά. Απο τη στιγμή που το κομμα του Θεοχάρη δεν εχει απαντήσει σημαίνει πως ξέρουν ποιος ειναι και ελπίζω να τον διώξουν. Εξάλλου δεν νομίζω πως ο Φελέκης θα άφηνε να δημοσιευθεί στο σάιτ του κάτι τόσο σοβαρό (και ποινικά κολάσιμο αν δεν ειναι αλήθεια) χωρις να εχει στοιχεία. Και φυσικά όταν σ” ενα κείμενο δεν υπάρχει υπογραφή, υπεύθυνος ειναι ιδιοκτήτης του σάιτ, δηλαδη ο Φελέκης. Επομένως, μην μένουμε στις υπογραφές, αλλά στην ουσία και η ουσία ειναι πως όντως μεταξυ των «διαμαντιών» στο κομμα του Χάρη Θεοχάρη υπάρχουν και …άνθρακες ή «μπουμπούκια» όπως λέει το δημοσίευμα

 2. dipietro 12:26 15/07/2016

  Καλά, δεν ήξερε, δεν του είπανε, δεν ρώταγε;
  Αλλά μπορεί να μην τον ενδιέφερε και τόσο.

 3. Σε όλη την πολιτική του ζωή απ´όσα μπορώ να συμπεράνω παρακολουθώντας την,
  ο Αλέκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να ξεπεράσει στις πολιτικές του ενέργειες οτι δεν έχει φόντα αρχηγού.
  Ούτε οτι οφείλει επιτέλους κάποτε να το ξεχάσει ώστε να μην βουρλιζεται πολιτικά και να μας παρουςιάζεται κάθε τρείς και λίγο σαν τέτοιος.
  Στο παρελθόν οι αντιπολιτεύσεις του ΠΑΣΟΚ όλων των αρχηγών τον αγκάλιαζαν κάθε φορά που έκανε, ή άρχιζε την γκρίνια για κάτι που νόμιζε οτι δεν γινόταν σωστά.
  Θυμάμαι τις Βαβούρες που άρχισε εναντίον του ίδιου του του κόμματος του οταν στις Δημαρχιακές εκλογές, μετά την πτώση του Κωστα Καραμανλή, δεν μπήκαν όλοι οι δικοί του εκλεκτοί σε δίαφορους Δήμους της Χώρας, δίνοντας χείρα βοήθειας στην καταποντισμένη με το 44% αποτέλεσμα των Βουλευτικών εκλογών αντιπολίτευςη.
  Αγαπήθηκε ετσι από οπαδούς της ΝΔ που αναγνώριζαν οτι έκανε αντιπολίτευση στο ίδιο του το νικηφόρο κόμμα, όχι οτι είχε ενδιαφέροντα πολιτικό λόγο.
  Αυτά τα λίγα για τον Αλέκο Παπαδόπουλο , οτι παραμένει λίγος , ο ανθρωπος και κατά συνέπεια ποτέ αρχηγός ή μπροστάρης.

  • Papasmiris 11:13 15/07/2016

   Τον Αλέκος τον ξέρω απο τότε που ήταν στο γραφειο τύπου του Γεννηματα το 1981.Ειναι αστείο το πως κατάφερε να το παίζει Κιγκινατος.Ηταν ο άνθρωπος που έκανε όλα τα ρουσφέτια του Μητσοτάκη που άρχισε να τον εκθειάζει ,κι αυτό ήταν αρκετό να πάρουν τα μυαλά του αέρα .Το μόνο που ξέρει καλά ειναι το τάβλι .Ας ασχοληθεί μ αυτό κι ας αφήσει τη σωτηρία της χώρας σε άλλους.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.