ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στην κυβέρνηση

Ν.Δ.: Ο Τόσκας ή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για τη Δημόσια Τάξη;

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα τοποθετείται, με σφοδρότητα μάλιστα, κατά της αποκατάστασης της τάξης στους χώρους του πρώην ορφανοτροφείου, του κτιρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και μίας πολυκατοικίας στην πόλη».

«Μιλάει μάλιστα -εκεί φτάσαμε- για "ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης". Έτσι όλοι πια γνωρίζουμε ποιοι ενθαρρύνουν τα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα ανομίας και ποιοι δίνουν το πράσινο φως σε πράξεις βανδαλισμού», προσθέτει η ΝΔ και τονίζει πως οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα.

Επισημαίνει ότι η αποκατάσταση όλων των χώρων στοιχίζει πολύ και πως το κόστος των βανδαλισμών τελικά επιβαρύνει τους πολίτες που ήδη στενάζουν από την φορολογική επίθεση.

«Τι απαντάει στο κόμμα του ο κ. Τόσκας; Συμφωνεί με τη θέση του κόμματός του; Ποιος είναι ο υπεύθυνος και ο αρμόδιος για την δημόσια τάξη; Είναι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή ο ΣΥΡΙΖΑ; Τυχόν σιωπή είναι αποδοχή και συναίνεση», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.