ΚΟΣΜΟΣ

Ως σύμβουλος

Ο Μπαρόζο έπιασε δουλειά στην Goldman Sachs

Η Goldman Sachs προσέλαβε τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ως σύμβουλο και μη εκτελεστικό πρόεδρο της διεθνούς μονάδας της, ανακοίνωσε σήμερα η επενδυτική τράπεζα που έχει έδρα τις ΗΠΑ.

Ο Μπαρόζο έχει διατελέσει πρόεδρος της Κομισιόν από το 2004 έως το 2014 και πρωθυπουργός της Πορτογαλίας από το 2002 έως το 2004.

Η Goldman Sachs International, της οποίας θα προεδρεύει ο Μπαρόζο, έχει την έδρα της στο Λονδίνο και από τα 6.000 μέλη του προσωπικού της, λιγότερα από 1.000 έχουν τη βάση τους εκτός Βρετανίας.

Ο Μπαρόζο θα βοηθήσει την εταιρεία στο έργο της να συμβουλεύει πελάτες για το πώς να αντιμετωπίζουν το «γεμάτο προκλήσεις και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον», αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δύο επικεφαλής της Goldman Sachs Μάικλ Σέργουντ και Ρίτσαρντ Γκνοντ.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 8:35 09/07/2016

    Τωρα βλεπουμε ποιους εξυπηρετουν ολοι αυτοι οταν ειναι αρχηγοι κρατων και κυβερνησεων.Οταν τελικα φυγουν απο την εξουσια βρισκουν δουλεια στις Εταιρειες των αφεντικων που εξυπηρετουσαν οταν ηταν στην εξουσια.Το ιδιο συνεβει και με τον φιλο του Καραμανλη και του Τζεφρυ τον Ζοζε Μανουελ Μπαροζο.

    • freeman 9:55 09/07/2016

      «του Τζεφρυ»??????
      ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ από τον πολύ Καμένο ψεκασμό ?
      Πας καλά ?
      Αν πάλι Γεννήθηκες προχθές … τότε ενημερώσου , αλλά διασταύρωσε τις πηγές σου γιατί τα ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» -«βαρβατο-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ» sites , EINAI ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ-ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΘΕΣΙΘΗΡΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ .
      Ο Μπαρόζο , το κολλητάρι του Ραφήνιου Κόπρου από το 2004 , που το Καλοκαίρι 2007 πετούσαν μαζί με το ελικόπτερο πάνω από τα αποκαΐδια και τους 60 νεκρούς του …»Στρατηγού Ανέμου» της Πελοποννήσου και πετούσαν προεκλογικά 3.000 χίλιαρα , με τα οποία κέρδισε τις εκλογές οριακά ?
      Ο Μπαρόζο που συνωμοτούσε πίσω από τις πλάτες του Παπανδρέου το 2011 στις Κάννες ΜΕ ΕΝΤΟΛΉ Μερκοζύ , με τον Ομοιδεάτη τους Σαμαρά , ώστε να βάλουν τον ΠΡΟΘΥΜΟ Εθνοπροδότη Βενιζέλο να ανατρέψει με τις αρσενικοθήλυκες βενιζελικές και άλλες αδέσποτες , πασοκικές πόρνες , τον εκλεγμένο πρωθυπουργό Παπανδρέου για να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2011 (δημοσίευμα F.T) ?
      Τον Μπαρόζο που κάνει ΑΚΟΜΑ πλάτες στις Πολιτικές & Ποινικές ευθύνες Καραμανλή για τα ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2004-2009 , ΚΑΘΩΣ έχει ο ΙΔΙΟΣ ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΚΑΙ Η ΝεοΦιλελευθεροΚΡΑΤΟΎΜΕΝΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για τον ΜΗ ΕΛΕΝΧΟ ΚΑΙ τον ΜΗ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ του ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ & κολλητού ΡΑΦΗΝΙΟΥ ΚΟΠΡΟΥ σε ΑΜΕΣΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ από το 2007 ΑΝ όχι από το 2004 που έκαναν τις παπαρωτες απογραφές ή που επέτρεπαν στους ΗΘΙΚΟΥΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΕΣ Αλογοσκούφη-Καραμανλή ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ να αυξάνουν εικονικά το ΑΕΠ με τα μαύρα έσοδα από Εμπόριο Λευκής σαρκός και Ναρκωτικών ή που αποδέχονταν τα ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ του Παπαθανασίου-Καραμανλή-ΕΛΣΤΑΤ ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.