Neo

Ο χειμώνας θα ευνοήσει την τρομοκρατία

Την εκτίμησή του ότι τον επόμενο χειμώνα τα θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας θα είναι πρώτα στην ατζέντα της Ευρώπης, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, χαρακτηρίζοντας μεγάλο κίνδυνο το ενδεχόμενο διαφυγής χιλιάδων ετοιμοπόλεμων ισλαμιστών σε χώρες της Δύσης σε περίπτωση που ηττηθεί ο ISISστην Μέση Ανατολή και το Ιράκ.
androulakis

«Φοβάμαι ότι τον χειμώνα το θέμα ασφάλειας και τρομοκρατίας θα είναι πρώτο στην ατζέντα της Ευρώπης και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε» είπε ο κ. Ανδρουλάκης, υποστηρίζοντας ότι η εξάπλωση της τρομοκρατίας δεν έχει να κάνει τόσο με τον πόλεμο στη Συρία, όσο με τις συνεχιζόμενες εχθροπραξίες στο βόρειο Ιράκ. «Οι χιλιάδες πολεμιστές, οι ροές των ετοιμοπόλεμων πού θα πάνε; Πώς θα ελεγχθούν αν ηττηθεί ο ISIS;» αναρωτήθηκε υπενθυμίζοντας με νόημα ότι παρακλάδια φανατικών ισλαμιστών δρουν και στη Λιβύη, τη Νιγηρία και τα δυτικά Βαλκάνια. Άλλο που η Ευρώπη για άλλη μία φορά δεν έδειξε αυτό που θα λέγαμε ‘έτοιμη’ να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους φαινόμενα…

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Τ.Π. 16:12 31/07/2016

  Του έθιξαν καθώς φαίνετε την υπόληψη….. του Πέτρου, πολλά άθλια λαμόγια όπως τούτος εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα υπέρογκα ποσά, ας μην ομιλούν, εδώ στην Κρήτη γνωρίζουμε τι εστί ο υιός και ο Πατέρας Ανδρουλάκη, μην μας προκαλούν αρκετά.

 2. freeman 10:49 30/07/2016

  ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ?
  ΠΩ ! ΠΩ ! ΠΩ ! ΜΙΛΗΣΕ Ο … ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ το κοπρο-ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ, που πάνω στην αναμπουμπούλα της εφαρμογής του μεταΠαπανδρεικού δόγματος » ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ… ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ στο ΔΙΑΟΛΟ για ένα. . . ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ-ΥΠΟΥΡΓΗΛΙΚΗ ΑΜΥΝΗΣ» … ΜΕ AMESH ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & έμμεση αποδοχή ΣΑΜΑΡΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΨΥΧΑΡΗ (2012-2015 ΑΥΤΟΙ οι 4 συγκυβερνούσαν ) , ΑΡΠΑΞΕ & κλείδωσε το μουσάτο κοπρόσκυλο τα 25.000/μηνα και κάνει εκ του μακρόθεν . . . εκτιμήσεις για τον . . . ISIS . . . μαζί με την γνωστή αντιΓαπική megaζαρτιέρα !

  • Ο ψεκασμένος σχολιαστής παραπάνω τι εννοεί ? Μάλλον τα χαλασμένα παλαιοκομματικά ναρκωτικά τον έχουν πειράξει στον εγκέφαλο

   • Πέτρο , από τα συμφραζόμενα μάλλον εσύ φαίνεσαι ψεκασμένος !

   • freeman 11:30 31/07/2016

    ΑΣ απαντήσω ΌΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ σε έναν ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ κομματοδιαβιούντα ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ, που μπορεί να κρύβει την γλοιώδη φάτσα του αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κρύψει το ΣΙΧΑΜΕΡΟ ποιόν ΤΟΥ , ως ΦωφοΠασοκομματόσκυλο «nikos» «Πέτρος» κλπ «κυλιόμενα» ψευδώνυμά ΣΟΥ όπως κάθε …σωστός Κουκουλοφόρος Ρουφιάνος . Καλά αντέδρασες & ένοιωσες την ανάγκη να με σχολιάσεις καθώς ΚΑΙ εσένα στοχεύω φτύνοντας . Ως freeman ξεκίνησα το Καλοκαίρι 2011 να σχολιάζω τα ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ του πάλαι ποτέ κόμματος του Ανδρέα , “όταν έκαναν την 1η απόπειρα ανατροπής του Προέδρου τους ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Πρωθυπουργού της Ετοιμοθάνατης Ελλάδας τους , με το Μεσοπρόθεσμο που ΔΕΝ ψήφιζαν , ΑΛΛΑ όταν ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ο ΔΟΛιος λακές Εθνοπροδότης Βενιζέλος “έγινε ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΟΙΚ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ , τότε ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ και ψήφισαν ΑΚΟΜΑ και το ΔΟΛιο «ΧΑΡΑΤΣΙ του ΑΙΣΧΡΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ» που θα ήταν και η ταφόπλακα της όποιας εναπομείνουσας σχέσης Μεσαίας Τάξης και Πασόκ .
    Τo freeman το διάλεξα καθώς αν και πάντοτε μισούσα τον ΑριστεροΔεξιο φασισμό , ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ απεχθανόμουν και τα βρωμοκομματόσκυλα ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ του . . .Κεντώου ΧΏΡΟΥ που έκαναν βίζιτες στους όποιους ΨυχαροΔΟΛιους . Ποτέ δεν πέρασα ούτε απέξω , ούτε από κομματική τοπική οργάνωση .
    ΑΝ ΔΕΝ γίνομαι πιστευτός ,(ΟΧΙ από εσένα φυσικά , που σε έχω προσωπικά γραμμένο κανονικά και σε φτύνω στα μούτρα . . . κάτω από την κουκούλα ) … εεε … τότε και ΠΑΛΙ σε γράφω στα kakala μου .

   • freeman 11:30 31/07/2016

    Σ απαντήσω ΌΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ σε έναν ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ κομματοδιαβιούντα ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ, που μπορεί να κρύβει την γλοιώδη φάτσα του αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κρύψει το ΣΙΧΑΜΕΡΟ ποιόν ΤΟΥ , ως ΦωφοΠασοκομματόσκυλο «nikos» «Πέτρος» κλπ «κυλιόμενα» ψευδώνυμά ΣΟΥ όπως κάθε …σωστός Κουκουλοφόρος Ρουφιάνος . Καλά αντέδρασες & ένοιωσες την ανάγκη να με σχολιάσεις καθώς ΚΑΙ εσένα στοχεύω φτύνοντας . Ως freeman ξεκίνησα το Καλοκαίρι 2011 να σχολιάζω τα ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ του πάλαι ποτέ κόμματος του Ανδρέα , “όταν έκαναν την 1η απόπειρα ανατροπής του Προέδρου τους ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Πρωθυπουργού της Ετοιμοθάνατης Ελλάδας τους , με το Μεσοπρόθεσμο που ΔΕΝ ψήφιζαν , ΑΛΛΑ όταν ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ο ΔΟΛιος λακές Εθνοπροδότης Βενιζέλος “έγινε ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΟΙΚ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ , τότε ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ και ψήφισαν ΑΚΟΜΑ και το ΔΟΛιο «ΧΑΡΑΤΣΙ του ΑΙΣΧΡΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ» που θα ήταν και η ταφόπλακα της όποιας εναπομείνουσας σχέσης Μεσαίας Τάξης και Πασόκ .
    Τo freeman το διάλεξα καθώς αν και πάντοτε μισούσα τον ΑριστεροΔεξιο φασισμό , ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ απεχθανόμουν και τα βρωμοκομματόσκυλα ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ του . . .Κεντώου ΧΏΡΟΥ που έκαναν βίζιτες στους όποιους ΨυχαροΔΟΛιους . Ποτέ δεν πέρασα ούτε απέξω , ούτε από κομματική τοπική οργάνωση .
    ΑΝ ΔΕΝ γίνομαι πιστευτός ,(ΟΧΙ από εσένα φυσικά , που σε έχω προσωπικά γραμμένο κανονικά και σε φτύνω στα μούτρα . . . κάτω από την κουκούλα ) … εεε … τότε και ΠΑΛΙ σε γράφω στα kakala μου .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.