Neo

Ο Κιμούλης… «ευχαρίστησε» τον Αμβρόσιο!

Πριν δύο εβδομάδες, είχε ξεσπάσει δημόσια κόντρα μεταξύ του ηθοποιού, Γιώργου Κιμούλη και του μητροπολίτη Αμβρόσιου, όταν ο τελευταίος με κείμενό του καλούσε τους πιστούς του Αιγίου να μην παραστούν στην παράσταση «Πλούτος», επειδή σ’ αυτή ερμηνεύουν… «αριστερά στοιχεία».

Μάλιστα, ο μητροπολίτης ήταν και κάπως… απειλητικός στη δημόσια έκκλησή του, αφού είχε καλέσει τους πιστούς σε «αντισυγκέντρωση», προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η παράσταση. Ο Κιμούλης είχε απαντήσει τότε με την φράση «όλα τα είχε η Μαριορή», σηκώνοντας το γάντι του μητροπολίτη.

Ωστόσο, η παράσταση έγινε και, μάλιστα, είχε μεγάλη επιτυχία. Ο κορυφαίος ηθοποιός δεν παρέλειψε, με μία ανάρτησή του στο facebook, να ευχαριστήσει τους Αιγιώτες για την συμμετοχή τους, γράφοντας: «.. μια πανέμορφη νύχτα στο Αίγιο... παρά τις παραινέσεις και τις απειλές ... τελικά... ένα απόλυτα γεμάτο θέατρο με υπέροχους θεατές... γέλασαν και συμμετείχαν με όλη τους την ψυχή! Σεβασμιότατε, φαίνεται πως η ψυχή των πιστών σας αγαλλιάζεται αλλιώς- Αιγιώτες σας ευχαριστούμε!!!....».

Επίσης, ο Κιμούλης δεν παρέλειψε, σε άλλη ανάρτησή του, να… ειρωνευθεί και τον μητροπολίτη, αποκαλώντας τον «Θανάση», δηλαδή με το όνομα που είχε όταν ήταν λαϊκός. «Θανάση, (συγνώμη για τον κοσμικό ενικό, αλλά μετά από μια τέτοια επιστολή, δεν αντέχει τίποτ’ άλλο) κατ΄αρχάς θέλω να σ’ ευχαριστήσω, που έκανες μία τόσο αντικειμενική θριαμβευτική παρουσίαση της παράστασής μας - τόσες φορές επαναλαμβάνεις (ορθώς) , πως "κατέκλυσαν" ένα θέατρο 1000 θέσεων, 1200 θεατές!!!, οι οποίοι μάλιστα “εχάρησαν σφόδρα καταχειροκροτώντας την παράσταση" - ελπίζω βέβαια (αν και ανησυχώ λιγάκι) στο τέλος να μη μας ζητήσεις και ποσοστά για την προώθησή της, γιατί δεν τη χρειαζόμασταν σε τέτοια έκταση», έγραψε ο Κιμούλης με εμφανή ικανοποίηση, καθώς είχε αποδειχθεί ότι ο Πλούτος του Αριστοφάνη νίκησε τον σκοταδισμό…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.