ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκάλυψη των Financial Times

Ο Ομπάμα «έκοψε» τον Τσίπρα όταν προσπάθησε να μιλήσει για τον Πούτιν

Την απότομη στάση του Μπαράκ Ομπάμα στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του Βλάντιμιρ Πούτιν περιγράφουν σε αποκαλυπτικό τους άρθρο οι Financial Times, όταν επιχείρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας να μιλήσει για τον Ρώσο Πρόεδρο.

«Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ κάθισαν για το δείπνο στο προεδρικό μέγαρο της Βαρσοβίας την Παρασκευή, ολοκληρώνοντας μια ημέρα σκληρών διαπραγματεύσεων για τη Ρωσία και την ανάγκη να σταλεί ένα ισχυρό σήμα στο Κρεμλίνο για την θέση της Ανατολικής Ευρώπης στην «αγκαλιά» της Ευρωατλαντικής Συμμαχίας. Ο ένας μετά τον άλλον οι ηγέτες της ισχυρότερης στρατιωτικής συμμαχίας του κόσμου επανέλαβαν τις προσεκτικά εκφρασμένες δεσμεύσεις για ενότητα –μέχρι που μίλησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας» αναφέρει το δημοσίευμα.

Και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας, σε αντίθεση με τους άλλους, είπε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει η αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Υπό τους ίδιους αστραφτερούς πολυελαίους που φώτισαν την υπογραφή του Συμφώνου της Βαρσοβίας πριν από 61 χρόνια, έσπασε την επίσημη γραμμή και υποστήριξε πως πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Τη θέση του απέρριψε γρήγορα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα» (His position was quickly slapped down by US President Barack Obama)».

Όλα αυτά αποκαλύπτουν σε άρθρο τους στην εφημερίδα Financial Times οι δημοσιογράφοι Sam Jones and Henry Foy, κάνοντας αποτίμηση της συνόδου και αναφερόμενοι στη στάση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Πηγή: ignatiou.com

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ankirk 21:53 11/07/2016

    Λίγη σοβαρότητα δε θα σας βλάψει κύριοι. Αφήστε την παπαρολογία και διαβάστε κανένα βιβλίο.

  2. Ορέστης 10:17 11/07/2016

    είναι απολύτως φυσιολογικό ένας νεο σταλινικός όπως ο Τσίπρας που δεν πιστεύει στους δημοκρατικούς θεσμούς κι το ευρωπαικό όραμα να υπερασπίζεται τον δικτάτορα Πούτιν…

    • freeman 11:20 11/07/2016

      Θεωρώ ΣΙΓΟΥΡΟ , ότι στο πρόσφατο τετ α τετ με τον φανερά Σταλινικό Κουτσούμπα (απορώ με την μεταΧουντική ανοχή της Δημοκρατικοφανούς Κοινωνίας και των Αστικών κομμάτων, να συνομιλεί και να θεωρεί αξιόπιστο συνομιλητή ένα κόμμα , το ΚΚΕ , που ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ δηλώνει ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ πως ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, καθώς ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ για 42 χρόνια ΣΑΣ ΛΕΜΕ πως θα ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ Σταλινική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ με ΌΤΙ η Ιστορία έχει διδάξει ) , ο από άποψη ΦΑΣΙΣΤΑΣ Τσίπρας (θα μπορούσε να είναι ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ή ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ , ανάλογα της Πολιτικής συγκυρίας της Ιστορικής στιγμής) ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΩΣ στο . . . ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ Μνημονιακού ΤΟΥΝΕΛ της ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣ Μαοικής » αναταραχής » ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ – μεθοδεύει, μια Κοινωνία εξανδραποδισμένη και παραδομένη στην πλήρη ανέχεια , ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ στην μετατροπή της Ελλάδας στην νεανική του Καστρική Περίκλειστη Βαλκανική Φαντασίωση. Την Πολιτοφυλακή του της στήνει ήδη στα Πανεπιστήμια , στα άβατα Εξάρχεια , στα μεταναστευτικά στρατόπεδα .
      ΑΝ ο Κουτσούμπας ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ , δεν θα είναι ένα συγκυριακό ΝΑΙ αλλά μια ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που θα κλείνει και το μάτι σε όλους τους δραχμολάγνους αριστερούς (Λαφαζάνιδες, Κωνσταντοπούλου, Ανταρσία ) που σήμερα τον πλαγιοκοπούν από τα δραχμοαριστερά .
      ΣΙΓΟΥΡΑ απεργάζεται την Βίαιη Ανατροπή του Πολιτεύματος , που προϋποθέτει ΕΞΟΔΟ από ΕΕ , το επιχείρησε με τον Βαρουφάκη , αλλά δεν του βγήκε (απλά γιατί ο στα . . . 40 του ΕξωΟρθοδοξοποιημένος Πούτιν, είναι εξ ανάγκης οπαδός των συμπεφωνημένων στη Γιάλτα και απλά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ τους Πουτινολάγνους-Πουτινοταισμένους Ρωσόκαυλους Ελληνόφωνους ΑριστεροΔεξιούς φασίστες , για να … γαργαλάει το ΝΑΤΟΙΚΟ υπογάστριο της Δύσης ως αντίμετρο στην ΝΑΤΟΙΚΗ επιρροή στο δικό του υπογάστριο στις πρώην Ανατολικές Χώρες ) .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.