ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Eπιμένει η Τσέλσι για τον Έλληνα στόπερ

«Ολική σύγκρουση Ρόμα - Μανωλά»

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής ή όχι του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός επιμένει στην απόφαση του να φύγει από την ιταλική πρωτεύουσα, με προορισμό το Λονδίνο και την Τσέλσι, αλλά η διοίκηση των «τζιαλορόσι» προβάλει αντίσταση, αφού αν παραχωρήσει τον Μανωλά σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, θα πρέπει να δώσει ένα ποσοστό 50% από την πώληση του στον Ολυμπιακό.

Κάτι που μπορεί να αποφύγει από την προσεχή χειμερινή μεταγραφική αγορά. Πάντως η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε επιμένει για την άμεση απόκτηση του Μανωλά, που αν τελικά ολοκληρωθεί θα αποτελέσει μεταγραφή ρεκόρ για Έλληνα ποδοσφαιριστή, αφού το κόστος αναμένεται να αγγίξει τα 45 εκατ. ευρώ!
Οι μέρες, πάντως, περνούν και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport», υπάρχει ολική ρήξη στις σχέσεις του Μανωλά με τη Ρόμα. Ο μάνατζερ του διεθνή Έλληνα αμυντικού αρνείται να σχολιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για τον πελάτη του, αλλά ξεκαθαρίζει ότι υπάρχουν ομάδες της πρέμιερ λιγκ, που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

«Τον θέλουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν είναι μόνο η Μάντεστερ Σίτι, αλλά και η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι. Με τη Ρόμα δεν μιλάμε εδώ και καιρό. Αν θα μείνει ο παίκτης στην ιταλική πρωτεύουσα; Ουδέν σχόλιο» ήταν τα λόγια του Γιάννη Ευαγγελόπουλου, ενώ η «Corriere» στο σημερινό πρωτοσέλιδό της γράφει: «Ρόμα-Μανωλάς: Ολική η σύγκρουση».

Ο προπονητής της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, έχει δηλώσει ότι ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του Μανωλά, ωστόσο ο διεθνής άσος δεν αλλάζει γνώμη και επιμένει στο αίτημα της μεταγραφής. Μάλιστα, σύμφωνα με άλλα ιταλικά ΜΜΕ, η Τσέλσι είναι έτοιμη να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στους «τζιαλορόσι», οι οποίοι πολύ δύσκολα θα την αρνηθούν.

Στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας, πάντως, εντάχθηκε ο Ζουάν Ζέσους, από την Ιντερ, και είναι στις τελικές επαφές για την άφιξη του Νάτσο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και της μεταγραφής του Μάρτιν Κασέρες, που μένει ελεύθερος. Ετσι καλύπτει το κενό του Μανωλά στην άμυνα, αλλά ακόμη δεν έχει δώσει τη συναίνεση της στη μεταγραφή του στην πρέμιερ λιγκ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.