ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρών ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Παρουσίασε τη Δημοκρατική Ευθύνη ο Χάρης Θεοχάρης

«Μας λένε η χώρα δεν χρειάζεται ένα νέο κόμμα τώρα. Εμείς λέμε η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς το καινούργιο» τόνισε μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, παρουσιάζοντας την πολιτική κίνηση «Δημοκρατική Ευθύνη» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
theoxaris

Ο κ Θεοχάρης υπογράμμισε πως η κίνηση του είναι βαθιά ενωτική και ανανεωτική και επεσήμανε ότι η εποχή των σωτήρων τελείωσε.

Επίσης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι αντιμνημονιακοί έφεραν νέο μνημόνιο και πως ο κυβερνητικός συνασπισμός εμφορείται από την ιδεολογία της καρέκλας.

«Τολμάμε να ζητήσουμε από τον κόσμο να ακούσει νέα παιδιά νέες φωνές και να ανοίξει το μυαλό και την καρδιά του για να τις αγκαλιάσει όσους έχουν κάτι να πουν όσους έχουν διάθεση πραγματικής πολιτικής», ανέφερε ο κ Θεοχάρης .

Σε ερώτηση αν προτίθεται να συμμετέχει στις εν εξελίξει διεργασίες μεταξύ Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ποταμιού, ΚΙΔΗΣΟ και των υπολοίπων συλλογικοτήτων ο κ Θεοχαρης ανέφερε ότι όσο αυτές εξυπηρετούν προσωπικές στρατηγικές, τότε δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει.
Διευκρίνισε πάντως πως η συγκεκριμένη στρατηγική θα εξεταστεί εκ νέου μετά από τη συνδιάσκεψη της «Δημοκρατικής Ευθύνης» στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Παρών ο Αλέκος Παπαδόπουλος

«Τα κόμματα στις σύγχρονες κοινωνίες δεν χτίζονται πάνω σε ένα πρόσωπο. Η αισιοδοξία θέλει  μαχητές, ανθρώπους πρωτοπόρους οι οποίοι πρέπει να γίνουν στρατιώτες της ελπίδας» τόνισε στην δική του ομιλία ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος.

Επέμεινε ότι η χώρα χρεοκόπησε από την αποξήρανση της παραγωγικής βάσης της χώρας από τον υπέρογκο δανεισμό και τόνισε ότι οι ευθύνες είναι δεδομένο πως θα αποδοθούν.

«Η προσπάθεια μας δεν έχει οπλαρχηγούς και δεν θα εχει επιτυχία αν δεν υποταχθεί στον μείζονα στόχο» τόνισε ο κ Παπαδόπουλος.

Πηγή: athina984.gr

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Παρών και ο Παπαδόπουλος ;
    Μα τα χάνει κατι τέτοια αυτός ….
    Κάπου θα κολλήσει , ο άνθρωπος ψάχνεται !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.