ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαζί του ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Παρουσιάζει νέο κόμμα τη Δευτέρα ο Χάρης Θεοχάρης

Tην ίδρυση της νέας πολιτικής κίνησης ανακοίνωσε και επισήμως ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.
theoxaris

Ειδικότερα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Θεοχάρης επιβεβαίωσε την ίδρυση της νέας αυτής κίνησης με όνομα «Δημοκρατική Ευθύνη», η οποία θα τοποθετείται στο χώρο του προοδευτικού, μεταρρυθμιστικού χώρου και δεν θα είναι αρχηγοκεντρική, όπως είπε ο ίδιος.

Ο κ. Θεοχάρης, δεν θα είναι ο επικεφαλής της Κίνησης αλλά ένα από τα μέλη της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής, η οποία θα απευθύνει πρόσκληση σε όσους συμμερίζονται τις ίδιες αξίες και αρχές και συμφωνεί με τις προτάσεις που θα δοθούν στην δημοσιότητα, ώστε το φθινόπωρο να οργανωθεί η πανελλήνια συνδιάσκεψη που θα δώσει και οργανωτική μορφή στο εγχείρημα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης, «η πρωτοβουλία ήρθε επειδή πιστεύουμε πως ήρθε ο καιρός για βαθιές ρήξεις και ανατροπές. Κινούμαστε στο χώρο του προοδευτικού κέντρου, που βάζει ως κέντρο τον άνθρωπο,την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη».

Μάλιστα, ο ανεξάρτητος βουλευτής επιβεβαίωσε ακόμη πως ένα από τα πρόσωπα που θα είναι μαζί του στο νέο κόμμα θα είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος.

Η παρουσίαση της «Δημοκρατικής Ευθύνης» θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 19:30 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.