ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία

Πέντε συλλήψεις για βιασμό φοιτήτριας για δεύτερη φορά σε διάστημα 3 ετών

Στη σύλληψη πέντε αντρών για τον ομαδικό βιασμό νεαρής φοιτήτριας προχώρησαν οι αρχές στην Ινδία, ενώ σύμφωνα με το θύμα ορισμένοι από τους συλληφθέντες την είχαν βιάσει ξανά πριν τρία χρόνια.
arrests

Η νεαρή γυναίκα, που ανήκει στην κάστα των Ντάλιτ (των «Ανέγγιχτων»), είχε βρεθεί αναίσθητη στις 13 Ιουλίου ανάμεσα σε θάμνους, στην άκρη ενός αυτοκινήτοδρομου. Στην κατάθεσή της στην αστυνομία κατηγόρησε τους ίδιους πέντε άνδρες που την είχαν βιάσει το 2013.

Η αστυνομία του κρατιδίου Χαριάνα, κοντά στο Νέο Δελχί, ανέφερε ότι οι δράστες άρπαξαν την 21χρονη όταν βγήκε από το πανεπιστήμιο, την νάρκωσαν και την βίασαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθησαν τρεις άνδρες, εκ των οποίων οι δύο είχαν καταδικαστεί για τον πρώτο βιασμό και αποφυλακίστηκαν πριν από λίγους μήνες. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι δύο που συνελήφθησαν την Τρίτη δεν συμμετείχαν στην πρώτη επίθεση εναντίον της 21χρονης, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι δύο υποθέσεις δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Η νεαρή γυναίκα γνώριζε τον έναν από τους δύο συλληφθέντες. Την ημέρα που κατέθεσε τη μήνυση θεάθηκε μαζί του σε μια αγορά. Την είδαν επίσης να μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο με τους δύο άνδρες, όμως η αστυνομία δεν είναι σε θέση να διευκρινίσει αν την εξανάγκασαν να τους ακολουθήσει ή αν πήγε οικειοθελώς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.