Neo

Περί «υπουργών Προπαγάνδας» και … «κινητών στο ψυγείο»

Την εποχή του 2010 θυμάται ο Γιώργος Πεταλωτής, όταν σε σειρά τηλεοπτικών εκπομπών της ΕΡΤ και όχι μόνο χαρακτηριζόταν από τον Γιάνη Βαρουφάκη ως «υπουργός Προπαγάνδας», αφού «είχε πληροφορίες», όπως λέει, ότι είχε δήθεν δώσει εντολή να μην τον καλούν.
petalotis

«Η αλήθεια βέβαια είναι ότι σε μία εκπομπή της Έλλης Στάη που ήμασταν και οι δύο καλεσμένοι, την παρακάλεσα να μην με ξανακαλέσει σε πάνελ που θα ήταν κι ο Βαρουφάκης, γιατί ήταν εκτός ορίων λογικής με φοβερές εμμονές, ρητορική μίσους και αδυνατούσε να συζητήσει λόγω της ψυχοπαθολογικής του αλαζονείας . Κοινώς για δέσιμο», σημειώνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Θυμίζοντας ότι στη συνέχεια ο Γιάνης Βαρουφάκης μεσουράνησε ως υπουργός Οικονομικών «σε συνδυασμό με την αναλόγου ύφους, πνεύματος και προσωπικότητας Ζωή Κωνσταντοπούλου που έφεραν το "νέο" στην πολιτική», όπως λέει, παραπέμπει σε όσα αποκαλύπτει ο Γκάλμπρεϊθ περί σχεδίου Β που ετοίμαζαν για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κλείσιμο όλων των τραπεζών , επιστράτευση δημοσίων υπαλλήλων , έλεγχο από τον Υπουργό ´Άμυνας ( με τον Γιώργο Πεταλωτή να σχολιάζει ότι επρόκειτο δηλαδή για κανονική χούντα) και για προστασία των επικοινωνιών τους με τα κινητά στο ψυγείο…

«Από τη μια μεριά ο " Πεταλωτής ο Υπουργός Προπαγάνδας" μιας κυβέρνησης που δεν άφησε τη χώρα να χρεοκοπήσει κι από την άλλη ο "Γιάνης με τα κινητά στο ψυγείο" που σχεδίαζε πραξικόπημα», καταλήγει. Και ο νοών, νοείτο ...

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Καλά τα λετε συναναγνώστες μου !
  Τώρα δεν ειναι απίθανο η ΠτΑΠ να σας πετάξει καμιά μυηνυση ….
  Από τα ειδικά συμφέροντα ( Αυτά τα συνδικαλιστικά των δικαστών ) που υπηρετούσε για χρόνια ,βρέθηκε να καταλαμβάνει την σημερινή της θέση ( ενώ κατα την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να την ειχε αποδεχθεί γιατι δεν μπορείς να υπηραιτείς αλλα συμφέροντα , όντας δικαστής) … Μια θέση που της έδωσε ο Τσίπρας με πονειρά κίνητρα .

 2. freeman 11:50 06/07/2016

  Καταλήγω πως η ΠΙΟ διεφθαρμένη Συνταγματικά Εξουσία είναι η Τρίτη , η Δικαστική .
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ μετά τόσους μήνες ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ Γιάνη , ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να ψελλίσει περί σχετικής έρευνας … ούτε φυσικά για τις μυστικές επαφές στην πλάτη εκλεγμένου Πρωθυπουργούτο 2011 , το πραξικόπημα-συνωμοσία-εσχάτη προδοσία του Αντιπροέδρου Βενιζέλου με τον Ξένο Παράγοντα Μπαρόζο .
  ΟΛΑ επαφίονται στις Κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες-alaxokoλιές που οργιάζουν οι κάτω από το τραπέζι πολιτικόοικονομικές αισχρά-διευθαρμένες αντισυνταγματικές δοσοληψίες.

  • συμφωνώ – χειρότεροι είναι οι δικαστές.

   οι πεπόνηδες μόλις άκουγαν το όνομα παπανδρέου σε μία υπόθεση, αμέσως διέτασσαν έρευνα.

   αντιθέτως όλοι σιώπησαν κι σιωπούν για τις ποινικές ευθύνες των προδοτών Καραμανλή-Βενιζέλου-Σαμαρά-Τσίπροκαμμένου- Βαρουφάκη

 3. Παλληκάρι ο Πεταλωτής – αλλά δεν άρεσε στους ψεκασμένους φραπέλληνες.

  κατόπιν γούσταραν Σίμο Κεδίκογλου κι τώρα Γεροβασίλαινα…

  καλά να πάθουνε, Αλέξη δώσε πόνο κι σανό στους ψεκασμένους συμπατριώτες μας

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.