ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες αποκλειστικές καλοκαιρινές προσφορές με το COSMOTE DEALS for YOU

COSMOTEd4u-image

Και φέτος με δώρο το εισιτήριο της επιστροφής μπορούν να ταξιδέψουν οι συνδρομητές COSMOTE στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό, σε συνεργασία με τη Hellenic Seaways μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU.

Επιπλέον, το COSMOTE DEALS for YOU ανανεώνει τις προσφορές του με νέες συνεργασίες, παρέχοντας:

  • 60% έκπτωση σε κάθε νέα ετήσια συνδρομή των γυμναστηρίων Planet Fitness and More
  • 2 εισιτήρια στη τιμή του 1 στα καλύτερα Escape Rooms της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, Great Escape και Athens Clue , αλλά και της Πάτρας, Patras Clue.

Οι συνδρομητές σταθερής και κινητής COSMOTE συνεχίζουν, με 2 εισιτήρια στη τιμή του 1, να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες στον θερινό κινηματόγραφο ΑΙΓΛΗ των VILLAGE CINEMAS, να “ταξιδεύουν” με μουσικά ακούσματα κάτω από τον καλοκαιρινό αττικό ουρανό στον Κήπο του Μεγάρου και να δροσίζονται στην παραλία Astir Beach, την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από αποκλειστικά προνόμια για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, αποδράσεις, shopping και αυτοκίνητο σε όλους τους συνδρομητές σταθερής και κινητής COSMOTE καθώς και OTE TV. Η συμμετοχή γίνεται απλά με αποστολή κενού SMS στο 19019[1], με μια κλήση στο 130191 ή μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU.

[1] 0,50 ευρώ/κωδικό

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.