ΚΟΣΜΟΣ

Έπεσε νεκρός από σφαίρες

Pokemon Go: Στη Γουατεμάλα ο πρώτος νεκρός της νέας μανίας

Ο Jerson Lopez de Leon, ο οποίος ήταν 18, έπεσε σε ενέδρα και πέθανε αφού πρώτα πυροβολήθηκε, ενώ έπαιζε το παιχνίδι με τον 17χρονο ξάδελφό του! Οι δύο έφηβοι έψαχναν για Pokemon στην πόλη Τσικιμούλα, της Γουατεμάλα .
guatemala

Δεν είναι ακόμα σαφές γιατί τα δύο παιδιά δέχθηκαν επίθεση  όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δύο είναι τα πιο πιθανά σενάρια:

Είτε τα δυο παιδιά βρέθηκαν τη λάθος στιγμή στη λάθος θέση, είτε έχει να κάνει με την περιοχή.

Τι εννοούμε;

Το Pokemon Go χρησιμοποιεί Location Servises οπότε, αν οι άτυχοι έφηβοι έπιαναν εκεί Pokemons, τότε την περιοχή θα την μάθαιναν και άλλοι χρήστες του παιχνιδιού και η περιοχή αυτή θα γινόταν γνωστή καθώς όλοι θα πήγαιναν εκεί για να πιάσουν Pokemons. Κάτι που φαίνεται πως δεν θα το ήθελαν καθόλου οι «κάτοικοί» της, καθώς σε εκείνη την περιοχή γίνεται αρκετά συχνά εμπόριο ναρκωτικών και όπλων και θα ήθελαν για «πρακτικούς» λόγους, να την κρατήσουν μακριά από τα... φώτα της δημοσιότητας.

Η αστυνομία βρήκε σχεδόν 20 σφαίρες στον τόπο της δολοφονίας και ψάχνουν τώρα για τυχόν αυτόπτες μάρτυρες.

«Δεν ξέρω γιατί ο γιος μου έφυγε από το σπίτι», είπε η μητέρα του . «Ήταν ήδη στο κρεβάτι του, όταν o ξάδελφός του του έστειλε μήνυμα ζητώντας του να βγουν έξω και να πάνε για Pokemon».

Ο θάνατος φαίνεται να είναι ο πρώτος που σχετίζονται με το παιχνίδι Pokemon Go, αν και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι είχε πραγματικά καμία ευθύνη για ό, τι συνέβη .

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.