ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα αποκαλυπτήρια τον Σεπτέμβρη

Πως θα είναι το νέο iPhone 7;

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί το νέο iPhone οι φήμες και οι διαρροές στο διαδίκτυο όλο και φουντώνουν!
iphone7

Μέχρι σήμερα έχουμε δει να διαρρέουν στα κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες από το iPhone 7 με την πιο πρόσφατη να μας δείχνει το πίσω μέρος μίας συσκευής με το σήμα της Apple που μας κάνει ν αναρωτηθούμε αν τελικά έτσι θα είναι το iPhone 7.
Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι ότι ηApple ετοιμάζει τουλάχιστον δύο εκδόσεις του iPhone 7 με οθόνη οθόνη 4.7 ιντσών (όπως είναι στη φωτογραφία), αλλά κι ένα μοντέλο με οθόνη 5.5 ιντσών όπως ακριβώς έχουμε δει το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus.

Μία μεγάλη διαφορά που θα έχει το νέο iPhone 7 θα είναι η απουσία των “γραμμών” της κεραίας στην πίσω πλευρά που υπήρχαν στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής αλλά και ο φακός της κάμερας φαίνεται να είναι μεγαλύτερος, πράγμα που σημαίνει βελτιωμένες επιδόσεις ενώ για το μεγάλο iPhone υπάρχει η φήμη για διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.
Επίσης το νέο iPhone 7 αναμένεται να μην έχει υποδοχή ακουστικών (headphone jack) με τα ακουστικά πλέον να συνδέονται μέσω της lightning θύρας, ή φυσικά μέσω Bluetooth, ενώ και το Home Button αναμένεται να αλλάξει και να γίνει αφής.
Τέλος η Apple αναμένεται να αλλάξει το μικρό μοντέλο και πλέον η έκδοση 16GB να καταργηθεί και τα μοντέλα να ξεκινάνε με χωρητικότητα 32GB και να φτάνουν τα 256GB.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι φήμες και μόνο η Apple μπορεί να μας επιβεβαίωσε πως θα είναι το νέο iPhone 7, πράγμα που αναμένεται να γίνει μέσα στο Σεπτέμβριο στην επίσημη παρουσίασή της εταιρίας.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.